Publicerat: / Allmänt

Borta!

 
Som ni vet så åker jag på ridläger i fem dagar nu så det blir ingen uppdatering här. vi får se om jag hinner blogga på fredag men jag åker ju till Elins stuga då också så ev. blir det ingen uppdatering förrän den sjunde! Ev. kanske jag kan fixa så det uppdateras lite häe ändå, vem vet! :-)

Publicerat: / Allmänt

HEMMA!

Igår kom jag hem ifrån stugan. Väldigt skönt så att jag hinner landa lite hemma innan jag far iväg igen. Däremot är det lite andra tråkiga anledningar som gör att jag gärna hade stannat kvar på sätt och vis. Men men, nu är jag hemma i alla fall! Vi kom hem någon gång på eftermiddagen och jag drog iväg direkt. Kompissjuk som jag var så drog jag ner till Josäfin som bjöd på pannkakor. Där träffade jag en massa vänner som jag inte sett på länge. Mycket roligt! På kvällen när Uppsala folket dragit kollade vi på film och tjockade massa godis, som jag köpt! (haha) Mums!

Idag sov jag inte alls länge, till 9 faktiskt eftersom jag vaknade av att jag mådde illa. En ipren och frukost senare så åkte jag och mamma till Uppsala. Först gick vi på hööks för att köpa ett par till ridbyxor innan ridlägret. Många kanske reagerar på att jag köper ridbyxor på hööks, men personligen så är det bara ett par (ifrån hööks) som jag haft som gott sönder som jag haft i mindre än 2år så jag tycker inte det är något fel på de. Dessutom så har jag inga pengar själv så det var mamma som betalade och då vill jag inte begära något dyrare. Hon var också jätte gullig och köpte en HV polo piké, som jag kollat på väldigt länge. Jätte snällt!

Sen åkte jag och mamma in på en mack och köpte en övningskörningsskylt och svängde in vid fyris park. Själva parkeringen var inte öppen så vi tänkte köra lite på gångvägen utanför, haha! Vi testade bara lite dragläge och kände på alla spakar eftersom det var första gången men gud vad jag hoppade! Själva dragläget gick bra, men sen fick jag panik när det kom en bil bakom, och vips så satt mamma i rutan. Nog om det.

När jag kom hem så cyklade jag ner och plockade på mig Alexandra för att köpa godis på Ica. Vi ska ju nämligen på ridläger nästa vecka så då köpte vi på oss lite onyttigt att käka. 


Ikväll blir det att packa till imorron för då åker jag iväg på Kentauren Camp. Det blir säkert roligt, även om jag själv inte är så taggad just nu. Hoppas alla ni har en bra dag! KRAM!


En jätte gammal bild på en Minna med sin normala hårfärg (Och nej, jag har inte färgat underhåret heller här.)
Bilden är tagen av Josäfin! :)

Publicerat: / Allmänt

Mer av mig?

Jag tänkte tipsa er om andra ställen som ni kan hitta mig på!
Tycker ni jag uppdaterar dåligt här? Följ mig på alla andra ställen också!

Vill ni följa mina ibland tråkiga, ibland roliga och ibland intressanta tweets? Checka @MiinnaHuovinen på twitter! Där skriver jag så ofta jag orkar!

Vill ni se det jag gör i bild och kanske hur jag och mina vänner ser ut när vi gör en massa tokiga saker? Kolla in mig på Instagram som @MinnaHuovinen!

Gillar ni One Direction, olika posts eller bara att stalka mig extra mycket? Då kan ni hitta min tumblr! - miinnahuovinen.tumblr.com!

Annars hittar ni mig på mejlen - [email protected] eller [email protected]!

Jag finns såklart på facebook som Minna Huovinen också även om jag inte accepterar alla. :)


Känner ni för att följa mig på något ställe så brukar jag finnas som antingen MinnaHuovinen eller MiinnaHuovinen. Mitt eget namn med två eller ett i alltså! :D

Publicerat: / Allmänt

Inledningskurs och fika!

Igår fyllde min pappa år, samma sag som One Directions 2årsdag!
Vi firade inte så mycket men han fick en present av mig och syrran åtminstone. Vi åkte nämligen ner till Enköping för att gå på inledningskurs, jag, mamma och pappa. Det tog hela dagen att gå kurs, äta och bila så vi hann inte så mycket mer.

Precis som alla sagt så var den tråkig, ibland kändes det som att han hade svårt att få ihop 3 timmar liksom. Men jag lärde mig lite saker i alla fall och nu får jag lagligt köra, såfor vi har en skylt och papper åt mamma och pappa! Åt på Max sen och tog en Lyxshake, mumma! På kvällen plockade vi upp syrran som varit hos mormor under dagen och landade ungefär klockan 12 i stugan och vi åkte ungefär 11 på dagen. Därför valde vi att fira pappa idag istället.

Just nu sitter jag hos farmor och farfar i Söderala. Alldeles nyss var mina kusiner här (7år och 8månader) tillsammans med min faster och hennes kille. Alltid trevligt för de är så roliga och samtidigt väldigt ungdomliga så det blir inte sådär långtråkigt som det brukar bli.

Alldeles strax ska vi åka ut till stugan och fika med tårta, för det första för att fira pappas födelsedag men också för att jag har namnsdag idag. (Kristina) Vi brukar inte fira namnsdagar men eftersom det är dagen efter pappas födelsedag så brukar åtminstone jag lossas att det är för mig.

Vi får se när jag träffar på internet nästa gång, vi stannar här till på torsdag och sen på kvällen ska jag mysa med lite vänner så vi får se. Sen är jag upptagen på fredag, på camp i helgen, läger i veckan och så åker jag till Elins stuga direkt efter lägret. Ganska dålig uppdatering alltså.

Hoppas ni har en grym dag! KRAMAR! :D

PS. Josäfin och Ronja: Jag är INTE ALLS avis på er som kan se Teen Wolf avsnittet idag...DS.
 

You've been here for me for more than one and a half year. TWO years yesterday. Proud Directioner!

Publicerat: / Allmänt

Lost in the woods

Ja som rubriken säger, så är jag "lost in the woods". Eller ja, inte just nu men ni förstår nog. Orkade inte blogga förut men nu kan jag faktiskt inte. Är uppe i Söderhamn, där jag och mina föräldrar kommer ifrån. Vi bor i vår stuga och där finns knappt någon täckning och inget internet. Har i alla fall hittat en sten med hyffsad täckning så att jag kan smsa.

Just nu är jag hos mormor dock eftersom resten av familjen är i min lillasysters kompis stuga som ligger i Sundsvall, ca 15 mil bort. Jag kände inte för att åka den biten så istället stannar jag hos mormor till imorgon. Här har jag internet, riktigt toalett osv, så det vägde upp!

Jag har i alla fall haft det trevligt de första dagarna. I förrgår var jag med min barndomsvän Maria som jag inte umgåtts med så mycket på sista tiden. Vi var i hennes stuga och det är alltid så roligt att träffa henne och hennes föräldrar. Garanterat den skönaste familjen jag känner! De är så roliga. Vi badade (eller ja, jag hoppade i och hoppade upp igen. Sjukt kallt även fast det var 20C! Har nog blivit en badkruka med åren...Förut kunde jag ligga i flera timmar.) och pratade en massa. Dessutom var jag avis på hennes körtkort som hon tagit, eftersom hon fyllde 18 i April. 

Jag sov över till igår och då körde de ner mig till vägen så att jag kunde gå till farmor och farfar som bor i Söderala en bit ifrån Söderhamn. Pappa var nämligen där och hjälpte de att måla huset. Sedan åkte vi hem till stugan igen och gjorde oss iordning innan vi åkte till Östra berget och spelade minigolf. Östra berget är typ en av de största sevärdheterna i Söderhamn. Ett område högt upp på ett berg där det bla finns en scen utomhus och inomhus, ett café, en minigolfbana och själva "sevärdheten". Ett stort torn som man kan gå upp i, även om det är läskigt! Det är sjukt fint så vi kan se om jag kanske kan fixa fram en bild på det.

På kvällen åkte vi till min favoritrestaurang, Albertina som ligger i Skärså. Det är en fiskrestaurang även om det finns kyckling och lite annat också. Jag åkte grillad lax med potatis och skärgårdssås. Väldigt gott! Till efterrätt åt jag vaniljglass med chokladsås även om jag borde ha tagit ostkakan.

HAHA nu har ni fått ett lååångt inlägg som vanligt, klaga bara inte på att jag inte bloggar nu! :)

Får se om det dyker upp en bild på Östra berget någon dag, ha det gött så hörs vi så fort jag kan! KRAM! :D
PS. Jag har dragit på mig världens norrländska dialekt som vanligt, kul men irriterade!. DS.

Publicerat: / Allmänt

Vloggare!

Jag tror jag har upplyst er tidigare om att jag tycker William Spetz är en grym vloggare?
Om inte så gör jag det nu.

Det här inlägget tänkte jag dock inte tillägna honom eftersom han redan har så många prenumeranter och views utan istället tänkte jag berätta om mina två andra favorit vloggare.

Den ena heter Jakob och han började faktiskt vlogga för mindre än en vecka sen. Jag hittade honom genom att den nästa vloggaren jag kommer tipsa om kommenterade ett utav hans klipp. Jakob verkar vara en sjukt härlig kille med en sån där go norrländsk dialekt. Det här klippet (nedanför) är nog det bästa enligt mig, början är så sjukt oslagbar. Jag - som aldrig skrattar åt när sånna här saker händer i komedier - dog bokstavligt talat. Checka in hans youtubekanal - Merchandderch!





Nästa vloggare som jag tänkte tipsa om vet säkert många av er vem det är! Hon heter Clara och bor nere i Göteborg. Clara hittar ni på claraslife.devote.se men också på twitter som @glasklart. På youtube finns hon på tahultsbarn. Clara är ganska mycket större än Jakob (just nu) men fortfarande inte riktigt lika stor som William så jag måste se till att ni alla har kollat in den här coola tjejen!




Se till att kolla in de här coola prickarna! För jag tycker de är grymma! :D Update: Förresten är Claras vlogg den som gjorde att hon blev så stor. :)

Publicerat: / Allmänt

Hur står det till?

Här mås det bra, händer inte speciellt mycket faktiskt!
Har varit så otroligt uttråkad till och från nu att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Någon dag sedan (noll tidsuppfattning såhär på sommaren) åkte jag med Michelle och Elin till stallet när Michelle red Pam. Skulle fota men det blev i princip grått och suddigt så inte nå vidare snyggt. Vi får se sen om jag lyckats fixa någon bild.

Igår blev jag så trött på min dator som inte klarar av att ha en vanlig bild som bakgrundsbild. Av någon anledning så funkar bara inställningen "dra ut" så alla bilder som jag använder blir pixliga och dras ut. Därför bestämde jag mig (trots de sammarbetssvårigheter som jag och mitt photoshop hyser till varandra) att redigera ihop en bild. Jag är som sagt inte så bra på photoshop längre men fick ihop något åtminstone. Förhoppningsvis kan vi kanske sammarbeta någon mer gång så att jag kan få ihop en ny design hit till bloggen. Nu ska jag sluta babbla, här är min nuvarande skrivbordsbakgrund. (klickbar)



Tyckte den var lite mysig, egentligen skulle jag ha bilder på mina vänner också men det visade sig att det inte fanns så mycket plats kvar när jag lagt in de på 1D och Cannon. Antagligen kommer jag byta ut de två mindre på 1D till bilder på mina vänner med tiden.


Hoppas att ni har det bra och att ni har fint väder, nu ser det i alla fall ut som att molnen börjar försvinna och solen titta fram här! KRAMAR! :D

Publicerat: / Allmänt

Har inte orkat...

Har inte orkat blogga på några dagar. Har hittat på annat istället. Listan är klar nu iaf! :)

I förrigår åkte jag Michelle och Elin in till Uppsala och såg på Snow white and the huntsman. Riktigt bra film faktiskt, sjuk bra grafik osv. så den är verkligen värd att se! 

I går gick jag hem till Elin tillsammans med Ronja och Frida. Vi myste, pratade lite och käkade nattpannkakor.
Imorse vaknade jag och Ronja i Elins mamma och pappas säng. Elin var nämligen och jobbade men vi sov kvar. Därav att jag inte har bloggat tidigare. Drog hem sedan.

Syrran är kaninvakt till sin kompis kanin den här veckan. När vi var mindre, innan vi fick våra kaniner, så hyrde vi några kaniner under två somrar. Jag minns inte vilken men en av de lyckades riva upp rivmärken på min bröstkorg precis vid kanten av urringningen så att det nuförtiden ser ut som att jag skurit mig på bröstet. Dessa har äntligen börjat försvinna men idag när jag höll i den lilla stackaren så drog den upp nya. Jätte fint! Får hoppas att de försvinner annars vet jag inte vad jag gör... :) haha...

Hoppas att alla ni har det trevligt trots det tråkiga, icke somriga vädret! :D KRAM!

Publicerat: / Allmänt

Ojsan!

Blev ingen bloggning igår, fastnade i min House of night bok som kom på posten i förrigår. Och vad tror ni jag gjorde? Jo jag läste ut den igår. Hur som helst så har jag tvåan i Starcrossed att läsa också, så jag är inte helt slut på böcker.

Jag låg i alla fall nästan i sängen hela dagen med min bok så jag gjorde inget speciellt.

Just nu följer jag Falsterbo Horse Show via webben. Inte så roligt eftersom det inte finns någon sändning men det är ganska intressant ändå. Hursom helst så slänger jag upp de två sista dagarna nu!

Hoppas ni har det bra och att ni har fint väder hemma hos er! :D

Publicerat: / Allmänt

Fick besök precis!

Mormor och hennes vännina tittade förbi en stund alldeles nyss. Vi hade inget fika så de åt mackor men jag, badass som jag är snodde ihop en chokladbollssmet och åt. Usch vad mycket det blev tillslut!


Note to myself: Ät inte en hel chokladbollssmet, en halv räcker bra!
En till, Note to myself: Se till att röra den ordentligt två gånger, även om du gjort det en gång så finns det smörklumpar kvar!
 

Publicerat: / Allmänt

Duktig flicka!

Jag och mamma passade på att städa ur min garderob igår. Hittade kläder i storlek 134/140! Haha som om jag kan ha det nu liksom... Hittade också en massa kläder som jag aldrig kommer använda. En topp som jag ser ut som en manet i, så fluffig är det! haha.

Idag åkte jag in till Ica Maxi och hjälpte mamma eftersom jag inte hade något att göra. Dubbeldäckare var det <3
Älskar sommarlovskortet, man känner sig så fri! Mamma köpte en Starbucks kaffe åt mig också, så jäkla gott!

Jag röstar förresten på One Direction som "Årets utländska låt" till rockbjörnen varje dag. Det tycker jag att alla ni som läser min blogg borde göra också! Ni kan rösta här: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/article12709037.ab


Och här är låten ni rösta på, som är A-W-E-S-O-M-E! :D




<3

Publicerat: / Allmänt

Tisdag!

Igår gick jag upp klockan 9 och kollade på det nya avsnittet av Teen Wolf. Seriöst, jag älskar den serien! Den blir bara bättre och bättre!

Sedan tog jag 804an in till Uppsala och 7an till Evolutionsmuséet och åt lunch hos mamma. Därefter tog vi bilen till Lager 157. Jag skulle ha kollat på Converse där men de fanns bara i strl 45, så jag köpte två toppar och en sjal. 
Därefter handlade mamma lite på Willys och sedan åkte vi till hööks och köpte ett par ridbyxor till ridlägret i slutet av månaden. 

När jag kom hem så slappade jag hela dagen innan jag gick och lade mig. 
Idag har jag sovit till ett, sedan åt jag lunch och nu har jag slappat vid datorn igen.

Imorgon blir en slapp dag igen. Hoppas att alla har det bra! Jag ska i alla fall försöka sola lite grann någon dag, så jag får någon färg. MVH Vita ben!

KRAM!

Publicerat: / Allmänt

Mys dag!

I morse gick jag upp ganska tidigt, klockan 10, för att baka. Jag och min syster bakade en jätte god sockerkaka och en lite mer misslyckad mintchokladkaka utan mint. (haha). Klockan 12 kom min mormor och hennes vännina förbi och fikade och hälsade på lite innan de åkte till Karlskoga. Väldigt trevligt eftersom jag ser de så sällan.

Resten av dagen har jag slappat och övat på att spela What makes you beautiful på piano. Har blivit lite bättre nu faktiskt och det går lättare och lättare att spela med två händer även om jag inte gör det så svårt för mig.

Ikväll ska jag sitta vid datorn och söka runt lite på internet, lyssna på musik osv. 


Kan inte förstå att Up All Night tour är slut, föralltid!

Publicerat: / Allmänt

IKVÄLL...

Ikväll, håller vi alla tummarna för Spanien och att Fernando Torres får spela. Okej??!! BRA! :D

Publicerat: / Allmänt

Händer?

I fredags var jag hos Josäfin med Michelle, Frida, Ronja och Elin. Vi åt Mormor Ramsey tårta, chokladmousse med frukt och de andra badade. 

Igår gick jag upp klockan SEX och åkte till Baståsen med Sara. Läs hennes blogg om ni vill veta hur det gick.
På kvällen chillade jag massa och somnade halv 12, trött som fasen. Dessutom har jag bränt mig i hela fejset, det enda ställe jag inte ville bränna mig på...

Idag händer ingenting. Vaknade halv 2 och åt lunch. Imorgon kommer min mormor och hennes vän och hälsar på och på tisdag ska jag in och möta mamma på stan. Ganska tråkigt, men men! :)


Hoppas ni har det bra! :D

Publicerat: / Allmänt

Michelle...

Michelle, min kära vän på http://www.mercure.blogg.se , bad mig i min senaste frågestund att berätta hur jag skulle vilja bo eftersom hon är en hus nörd. (särt jag vet.) Hon beskrev det som "drömhus" men jag skulle kalla det dröm bara det var fint och trevligt, samt passade mig. Därför har jag letat upp ett hus i UK som jag tyckte verkade fint. Det här är dock på tok för stort för bara mig och ja, jag kommer aldrig ha de pengarna heller. Men tänk vad coolt att bo där!


Inte lite fint va? För fler bilder på insidan av huset http://www.rightmove.co.uk/property-for-sale/property-33509662.html .