Publicerat: / Allmänt

Tiden går fort!

Det händer en massa saker och samtidigt händer ingenting. På helgerna har jag hängt med mina vänner, kollat när några av de spelar fotboll och allmänt haft roligt. På veckodagarna är det skola och körkortsplugg som gäller. Inte långt kvar till varken skrivprov eller uppkörning nu. De flesta av mina närmaste vet nog redan när det är för jag har inte direkt varit bra på att hålla tyst om det men jag väljer att inte skriva det här i alla fall.

De kommande veckorna är det dock många roliga saker som är på gång. På måndag ska jag och mina stix på Olly Murs konsert, den som egentligen skulle ha varit i April men som de flyttade så fint på inte långt innan eftersom Robbie Williams kom in och störde. Sedan på tisdag kommer våra tyskar och hälsar på vilket betyder att det inte blir någon skola tisdag, torsdag, fredag eftersom de stannar till söndag och vi endast är i skolan på onsdag. Det ska bli väldigt roligt och jag ser framemot det även om jag är lite nervös.

Veckan efter det, vecka 43, går jag i skolan innan höstlovet börjar och det (ÄNTLIGEN) är dags att åka till London. Som vi har väntat på det här! Vi bestämde det för runt 1,5 år sedan och här står vi nu. För bara drygt en vecka sen bokade vi bussbiljetter från flygplatsen till hotellet och pengarna för hotellet har förhoppningsvis dragits. Så nu är allting klart, mer än att jag behöver en ny resväska. Mamma beställde hem en klänning åt mig häromdagen också så nu får vi hålla alla tummar för att den passar och att den är så snygg som den ser ut.

Någonstans efter Longon är också mitt teoriprov och uppkörning, som sagt. Fasar redan inför hur nervös jag kommer vara!

Jag har dessutom fyllt 18 (!!) för snart tre veckor sedan vilket firades först med att mina kompisar kom och överraskade mig med tårta på kvällen. De är ju bäst! Och sedan myste jag med mamma och syrran eftersom pappa var bortrest. På fredagen gick jag ut med en massa människor vilket var jättemysigt. Och stort tack till Fredrik som bjöd! Sedan i helgen hade jag tjejmiddag vilket var jättemysigt och trevligt. Tack för alla fina presenter!

Planen den här helgen var egentligen att gå ut ikväll men eftersom en viss period av månaden råkar inträffa just nu så mår jag inget vidare. Dessutom verkar alla mina vänner antingen vara sjuka, inte vara pepp eller redan ha konsumerat för mycket av vissa saker under gårdagen.  Därför blir det hemmakväll med lite chips och förhoppningsvis hittar jag antingen motivation till att plugga lite mer körteori eller så letar jag upp någon film eller nåt spel att spela. 

Hoppas allt är bra med er! Uppdateringen här är ju som den är. :)