Publicerat: / Allmänt

Tjena bloggen!

Livet rullar vidare som vanligt, jobbar lite då och då, så ofta som jag kan och hänger med hunden annars.
 
I helgen var jag iväg på lite äventyr i Bollnäs vilket var väldigt trevligt! Sen igår jobbade jag någon timme innan jag var iväg på kurs för mitt timvikariat inom äldrevården och även jobb till sommaren. Det var kanske inte det roligaste jag har gjort men jag träffade några människor jag inte sett på ett tag! 😊 
 
Strax ska jag iväg och plocka upp ett paket på Ica och sen hämta min syster från skolan, snäll som jag är. Sen senare ska vi iväg till veterinären med Gucci eftersom han beter sig som en ligist när man klipper klorna.
 
I övrigt rullar livet på som vanligt, ska ha min introduktion ons-fre och sen i helgen får vi se vad jag hittar på! Nästa helg åker jag upp till Söderhamn och tar eventuellt en sväng förbi Bollnäs också igen! 😊 
 
Ha det gött fram till dess! 😊

Publicerat: / Allmänt

Livet är bra?

Hej allihopa det var som vanligt ett tag sen senast. Jag börjar må bra på riktigt nu, sällan jag har riktigt dåliga dagar och jag är glad i allmänhet. Jag har världens finaste vänner och jag börjar få mer lust och motivation till att faktiskt hitta på saker igen. Jag har också från och med nästa vecka två vikariat. Jag har redan börjat vikariera på Örsundsbroskolan, vilket är min gamla grundskola där jag spenderade 10år av mitt liv, sjukt att jag nu undervisar. För det mesta är jag dock på fritids eller resurs i klasserna, det går riktigt bra faktiskt och jag har lärt mig att kunna säga ifrån och några namn börjar äntligen sitta.

Men så börjar jag också på min mammas jobb nästa vecka, vilket är ett äldreboende. Jag ska börja gå någon slags utbildning tre måndagar i rad med start nästa vecka och sen ons-fredag nästa vecka har jag min introduktion då jag går dubbelt så förhoppningsvis kommer jag få vikariera lite där innan jag kör på riktigt i sommar. Var där för någon vecka sedan också och gick med mamma och en av hennes kollegor, mest för att se vad det är för något och det gick bara bra så det ska nog fungera bra!

Framöver, i April, Maj och Juni har jag massa planer! Det är vänner som fyller år, jag ska upp till Söderhamn  och träffa släktingar och vänner, jag ska jobba, fira en väns student och min lillasyrras avslutning i 9an. Massa saker alltså! Jag är efter en lång tid då jag först varit nere i en svacka och sedan varit i ett läge då jag varken har varit ledsen eller glad tagit mig upp igen och allt känns faktiskt okej. Jag VILL lämna huset och sängen och jag VILL göra saker, och det känns förjävla bra rent utsagt.