Publicerat: / Allmänt

Skola för hela slanten. Eller?

Skolan har börjat vilket på sätt och vis är ganska skönt, man är tillbaka i vardagen och jag sitter inte hemma och dödar tid lika mycket. Samtidigt får jag träffa mina kära klasskompisar men kan variera med att träffa mina vänner utanför skolan.

Jag har inte skrivit så mycket här på sistone och vi vet alla hur uppdateringen varit. Jag tänker inte be om ursäkt den här gången för jag ser inte den här som någon blogg längre utan snarare ett ställe att bara skriva av mig lite på. 

Vi fick våra skoldatorer förra veckan och jag älskar den redan. Den krånglar ganska mycket men jag vet också att det inte är världens kvalitéts dator så jag bryr mig inte. Gillar den dock ändå eftersom den är så lätt och dessutom startar så snabbt vilket gör att jag kan sitta med den på morgonen innan skolan osv. 

Igår åkte jag, Josse, Michelle och Ronja till Morgongåva där vi mötte upp Fredrik och sedan kollade på fotboll. Antonio, Filip och Antonios lillebror spelade match och vann, till allas lycka. Tråkigt nog var Elin sjuk och Frida stannade hemma. Efteråt delade jag, Josse och Ronja på en pizza innan vi tjejer först skjutsade hem Filip och sedan drog hem. Så härligt att kunna göra saker tillsammans trots att det är skola. Men vi har heller inte fått så värst mycket än så det är skönt.

Idag har vi haft genomgång av datorn och därefter var jag själv på skrivande eftersom Helena kör halkan. Kom hem relativt tidigt sedan och har sedan dess bara slappat. Skönt med en ledig dag nu när vi går tidig vecka och jag inte riktigt kommit in i rutinerna än.

Resten av veckan är fullproppad dessutom! Imorgon efter skolan ska jag fika hemma hos Elin och fira att hon fyllt år, sen har jag dressyrträning på kvällen vilket blir kul som vanligt. Förra veckan red jag Zulle men jag hoppas nästan jag får tillbaka Spotify imorgon, även om det inte spelar någon större roll. På fredag åker jag och en hel drös andra människor till Grönan för att (förhoppningsvis) se Nause, super roligt eftersom deras musik är så kul! Dessutom är det Elins födelsedag så vi passar på att fira. Tråkigt nog missar jag klassfotot om det inte lyckas bli flyttat men det handlar om prioriteringar antar jag.

På lördag firar vi Elins födelsedag på riktigt med hennes släkt innan vi på kvällen drar ner till Josse och hänger där. På söndag händer inget speciellt vad jag vet men man vet aldrig :)

Om någon mot förmodan tittat in här och läser mina tråkiga och bildlösa inlägg, hoppas jag att det är bra med er! :) Kram på er!