Publicerat: / Allmänt

Första dagen!

Det var så ovärt i fredags. En massa olika människor välkomnade oss till Uppsala och snackade om hur det var för de. Och så fick vi goodiebags från olika partier med nudlar och kondomer och shit. 

Idag är i alla fall dagen D! Idag börjar jag universitetet! Fick ett mail igår från killen vi ska ha på första föreläsningen vilket ändå fivk en att känna sig lite bättre. Speciellt eftersom han slutade mailet med "Please don't forget to wear clotjes." Skön! Vi börjar dock inte förrän 16.15 så rejäl sovmorgon är det som gäller, även fast jag knappt kunnat sova av någon konstig anledning. Kände mig inte alls nervös, kunde bara inte somna! Weird! 

Fick mina böcker av Elin i fredags också så nu är det bara en dictionary och Jane Eyre som saknas. Ska fixa dem snart antar jag! Två av böckerna är sjukt tunga och självklart ska jag ha med mig båda dem idag, kul. 

I helgen hängde jag hemma hos Michelle med fyra till nötter. Vi käkade tacos, snackade politik och annat som händer i livet! De andra passade på att måla naglarna också! Igår söndag storstädade jag mitt rum! Dvs slängde ut massa skit och sorterade om i lådorna och flyttade runt böckerna osv. Det tog i princip hela dagen och jag var så slut att jag fick dammsuga nu på morgonen istället. Pluggade lite innan det också, eftersom vi fått i uppgift att läsa två kapitel innan görsta föreläsningen.

Hur som helst så ska jag in och fika med Helena och Elin innan vi börjar och så slutar vi kl. 6 ikväll! Ha det så bra så länge och förlåt för att detta inlägg blev bildlöst!