Publicerat: / Allmänt

Fullt upp!

HR haft fullt upp i helgen och lika så idag. Nu sitter jag på bussen in till Uppsala. Jag och någrA vänner från skolan ska in och luncha tillsammans viöket ska bli jättemysigt! Efter det ska jag shoppa lite med mamma innan jag och helt gäng andra ska käka kinamat och gå på bio. Vi ska se the purge så jag hoppas agt den är bra!

Berättar mer om helgen senare för jag sover nog borta ikväll! Oj nu måste jag gå av! Ha det bra! :D

Publicerat: / Allmänt

Deg!

Legat och degat hemma nu sen jag kom hem så imorse tog jag och Michelle en PW tillsammans. Vi gick ner till kyrkan och ut på åkern där bakom en bra bit innan vi vände. Sedan dess har jag hunnit städa kanin buren och sedan degat här hemma igen. Händer inget mer speciellt idag förutom att vi ska grilla ikväll = mums. Funderar på att försöka bättra på mina grillkunskaper och försöka hjälpa pappa. Jag suger nämligen på att grilla i annat än gasolgrill! 

Imorgon ska jag åka in till stenhagen vid halv två och handla vax med några av mina stix. Därefter på kvällen ska jag hem till Michelle och först prova att vaxa benen och sedan efter det ska vi mysa och typ kolla på film. Fredrik kommer också och eventuellt även de andra killarna som var med till stugan. Det blir nog mysigt! :)

På söndag har jag inget för mig så det blir nog en pw då också. Resten av veckan är också helt tom så förhoppningsvis har jag några söta vänner som kan hitta på en massa saker med mig!

Hoppas eran sommar är härlig och jag ber om ursäkt för bristen på bilder osv. Min mobil är fortfarande nere så kan inte ta några :/ Hur som så finns det många fina bilder ifrån stugan på Josses blogg

Publicerat: / Allmänt

Hemma tidigare än planerat

Har haft en grym helg med härligt sällskap. Första dagen (fredag) började med att vi åkte vilse. Glömde avfarten på E4an så.det vlev lite panik. Till slut lyckades vi komma rätt i alla fall! På lördagen kom killarna upp och dey blev genast fart. Vi badade, spelade fotboll och snackade en massa. På söndagen åkte jag, Elin, Josse, Ronja och Filip och handlade bla. marshmallows så vi grillade kött och sedan de. Mums! På måndagen åkte killarna och gingern hem vilket betydde att saknaden var stor. Vi fem.som var kvar åkte till donken och grät sedan flodet över hur mycket vi hade att städa. Till slut såg det acceptabelt ut. Igår åkte vi till rullsand och badade och när vi kom hem bestämde vi oss för att dra hem.tidigare. Vi hade sagt torsdag från början men ändrade oss till onsdag eftersom vi alla var lite halvkrassliga och det skulle bli dåligt väder. Men på tisdag kvällen var vi så trötta att vi städade ihop allt på.en timme och drog hem! Har haft en undetbar helg men är sjukt lycklig att jag är hemma, min säng <3

Publicerat: / Allmänt

Fy på mig!

Har bloggat helt uruselt den senaste veckan vilket jag ber om ursäkt för.
I måndags hade jag min första körlektion. Det gick bra men jag kör lite för fort när jag kör sakta, har lite svårt att placera mig bra i korsningar och glömmer när det är högerregel. Men annars gick det bra! Hade lite svårt med bilen bara för den var större än min, gick på diesel och var modernare än min. Fattade ingenting ibland haha!
Efter det var det riskettan, as tråkigt!

Körteori tisdag onsdag, Elin kom hit tidigare och hängde. Lagade lunch till henne på.onsdagen också. Har nämligen vaeit ensam hemma sen tisdags men idag kommer familjen hem.

Igår städade jag en massa, tränade i ca 80 minuter och softade sedan framför fotbollen samt började packa lite. Idag åker jag nämligen till Elins stuga i Gävle tillsammans med mina stix. Josses klasskompis Fredrik och tre av hans vänner kommer även och hälsar på i några dagar. Jag och stixen åker hem på torsdag! Min familj kommer alltså hem och jag drar, haha!

Hoppas ni alla har ett bra sommarlov! Kram på er! :)