Publicerat: / Allmänt

Mitt i natten!

Klockan är 00.16 och jag har precis lagt mig i aängen för att sova. Är sjukt trött men har ändå legat på sängen i flera och timmar och "inte orkat" gå upp för att borsta tänderna och byta till pyjamas. Jag går visserligen runt i mjukisbyxor i stort sett hela dagarna nu när jag inte gör något, men ändå. 

Idag har varit en sjukt seg dag. Jag sov med Gucci inatt eftersom mina föräldrar vanligtvis sover med honom, så nu tänkte jag att de kunde få det lugnt wn natt. Han går nämligen vanligtvis upp runt halv 6. Men. Inatt var det verkligen inte så. Tror jag somnade runt 12 och då somnade han kanske 11 och sen väckte han mig kl. 1, 2, 2.30, 3.30, 4.30 och 5.20, då jag slutligen gick upp. Vet inte varför för i vanliga fall brukar det inte vara några problem men inatt försökte han verkligen ta sig till mina föräldrars rum. Hur som helst börjar vi få lite pli på honom nu i övrigt, han drar för drt mesta inte i kopplet och han lyssnar lite när man säger till honom. Det största problemet är väl att han inte kommer när man ropar antar jag.

Sov därför en stund runt 9-10 igen och sen åkte jag ner till Ica för att posta två av mina kursböcker till två tjejer som ville ha de, innan jag åkte till Uppsala för att träffa två andra tjejer som jag också sålde böcker till. Så nu har jag bara en bok kvar och blir jag inte av med den så är det ingen fara för det är ändå en av de intressantare. Har redan sparat två andra böcker, språknörd som jag är! 

Imorgon ska jag inte göra något på hela dagen, sovmorgon är planen, och chilla! Ska göra gröt till frukost eftersom det har blivit min nya grej, känner mig så sjukt redo för dagen när jag ätit det. Sen på kvällen ska jag hem till min vän Josäfin och fira att hon fyller 20 på lördag! Wohoo! Så sjukt att vi fyller 20 iår! Sen efter det så ska vi även gå ut!

På lördag sen åker jag till Knivsta för att fira min kompis Elina som fyller år imorgon (idag) med lite pizza mys och tv-spel. Rolig helg! Så härligt att daktiskt ha något att göra. Blir så lätt att jag bara häckar hemma och sen när jag väl ska göra något känns allt jobbigt. "Nämen gud, sätta på mig jeans" "åh gud vad jobbigt att gå utanför huset" osv. Blir typ automatiskt att jag hamnar i totalt soffpotatis mode även fast jag är ute och går ganska mycket med Gucci.

Hur som, nu ska jag sova! Nu har ni fått en liten update på vad som händer!
Ha det gött!






Publicerat: / Allmänt

Livet igen!

Hej igen! Och nu var det ett tag sen sist, igen. Jag mår mycket bättre än tidigare även om jag fick en rejäl dipp strax före jul på grund av en sak. Har tagit tag i det själv nu och jag ser faktiskt resultat så det är på väg framåt som tur är.

På grun av detta och även att vi klarat universitetet började jag och Elin kolla på resor till London, vi ville så gärna åka tillsammans och shoppa, äta god mat, dricka drinkar, gå ut, turista och bara mysa. Sen fick vi med oss Helena också så nu är allt bokat och klart! Vi åker den 19-23 Februari och den 22 Februari ska vi även gå på Warner Brother Studios Harry Potter, så det ska bli riktigt spännande! Själv kommer jag antagligen gå loss på shoppingen, behöver (vill ha) så mycket smink och kläder att jag kommer få åka dit med tom resväska, skämt åsido haha! Ska ta massa bilder och så ska vi visa upp den här fantastiska engelskan som vi lärt oss den här terminen *host*. Nej då, men det ska bli sjukt trevligt!

Strax innan jul skaffade min familj hund! Gucci heter han och är en nu snart 4 månader gammal dvärgschnauzer hane. I skrivande stund ligger han och sover på mina ben eftersom vi är ensamma hemma. Mysigt!

Jag har inte fått tag i nåt jobb än och har varit lite seg med det. Har ett på gång men ska väl också söka något med vikariat även om jag väntar på diverse papper och andra saker. 

I övrigt är jag i princip klar med uni, vi har fortfarande lärare som inte har rättat våra uppsatser men det lutar mot att jag klarar mig i alla fall. Om någon ska plugga Engelska A1 nu i vår så har jag böcker annonserade på kurslitteratur.se, tror jag ligger bland de billigaste på de flesta! 

Ska försöka att blogga snart igen, men fram tills dess får ni alla ha det gött! Kram!


Gucci några dagar efter vi fick honom, då var han 11 veckor!