Publicerat: / Allmänt

Skiner solen kl 4 på natten?

I natt klockan halv 12 hade jag och Ronja inget att göra hemma på våra rum så vi drog till Elin. Där åt vi pannkakor, popcorn och ostbågar. Mycket mumsigt. Sen kollade vi på en massa klipp och snackade.

Lite galet sådär så kom jag hem klockan 4! KLOCKAN 4!! (Sorry, men det är ju CAPS LOCK DAY today!)
Somnade halv 5, kanske för jag hörde mamma gå upp (!). Vaknade ungefär halv 2 och åt lunch, sen har jag inte gjort något speciellt. Nu, om 20 minuter ska jag plocka upp några muppar och styra bilen mot Sofie. Vi ska mysa med tacopaj, som jag och Josse har förstört receptet till, och som vanligt hitta på något busigt. :o

Vi hörs imorgon antar jag, då har jag åter igen inget att göra men på lördag åker jag iväg på tävling tillsammans med Sara och Ronda. Fälttävlan faktiskt vilket ska bli kul eftersom jag aldrig har sett en (riktig, dvs. inte startfälttävlan) hel fälttävlan förut utan bara ett/två moment åt gången.

Ha det trevligt och njut av det fina lite kyligare vädret. Om det nu går... :D
KRAM!



Många av klippen var på dessa, konstiga, men underbara killar!

Publicerat: / Allmänt

Så vad har hänt?

I torsdags åkte min familj upp till våran stuga som ligger i Söderhamn där vi också har vår släkt. Jag var ensam hemma alltså. Då passade jag på att dra hit lite kompisar, vi snackade, några kollade film och myste med chips. Sedan sov de över. På fredagen följde jag med Michelle och hennes mamma Pia och handlade mat till kvällen eftersom det var midsommarafton. Vi firade en massa vänner hemma hos Michelle och hade det skoj. Vi var dock ganska trötta och gjorde inte så mycket roligt. Men lite photoshoot blev det tillsammans med myggen. Det var jätte god mat också.

På lördagen vaknade vi och jag gick hem. Sedan åkte jag, Elin, Michelle och Pia åter igent till Ica Maxi och köpte 7st Ben & Jerry's. Kassörskorna blev lite paff haha. Därefter samlades gänget igen hemma hos Elin och åt vår B&J och kollade lite på pretty little liars. På kvällen sedan så plattade vi Fridas hår och alla förutom den utsatte var med på en ny sidecut till Josse men det blev inte av. 

Har haft en amazing helg med underbara vänner. Jag älskar er <3

Vad har ni gjort nu i midsommar? :)



Nästan alla Ben & Jerry's och fina flickor, snodd ifrån Josäfin! :)

Publicerat: / Allmänt

Fullt upp!

Hade fullt upp igår med massa vänner, eftersom det är midsommar. Därför hann jag inte blogga. Ska iväg nu också så slänger in dag 14 och 15 på listan så får ni de åtminstone. Berättar om helgen imorgon! :)

Publicerat: / Allmänt

Härlig dag!

Har haft en väldigt härlig och effektiv dag, så blir det om man går upp i tid. (oops)

Imorse vaknade jag av att klockan ringde klockan 9. Jag och Frida hade nämligen bestämt oss för att åka in till stan. Jag behövde nya kläder och Frida är lite som min klädcoach. Vi började med att går runt lite på Vila där jag hittade ett par jätte snygga shorts och ett linne. Jag passar dock inte i alla shorts och linnet passade bara till byxor med högmidja så det blev inget av det. Gick till H&M sen och då hittade jag en klänning, ett par shorts och ett linne. Där blev det slut shoppat.

För sen fick jag och Frida något ryck och gick för att göra syntestet till körkortstillståndet. Jag, som egentligen ska ha glasögon, var jätte nervös och bombsäker på att få en "utskällning" samt få besked att jag ska ha glasögon för att få köra. Men jag klarade det!! :D 

Efter det åkte vi ut till City gross och käkade gratis Ben & Jerry's eftersom de är i Uppsala under sin Core tour idag. Mumsigt! När jag kom hem städade jag mitt rum, gjorde lite mat och snart kommer några vänner hit och myser. Michelle sitter redan i soffan och tjatar på mig att jag ska kolla på nå hus... Suck!

Hoppas att ni alla har en bra och varm sommardag! KRAM! :D



Ben & Jerry's i sommarsolen! 

Publicerat: / Allmänt

Svar på kommentarer!

Jag har fått nya blogg.se så jag tänkte bara säga till, så att ni vet, att jag svarar på kommentarerna direkt. Alltså, när jag får en kommentar så trycker jag på "svara" och går alltså inte in på era bloggar. Underlättar massor! :D

Hoppas ni har det bra! :D

Publicerat: / Allmänt

Vad händer nu på sommaren?

Har hört ganska många som har mycket planer för i sommar. Det har på sätt och vis jag också även om det inte är lika fullbokat som många andra. Därför tänkte jag skriva om mina planer här.

För det första: Jag har inget sommarjobb, sad but true! Jag har alltså en väldigt dålig ekonomi och lever på det jag fått kvar av studiebidragen samt små sponsringar av mina kära föräldrar. (<3)

Hittills har jag varit mycket med vänner och bara slappat allmänt hemma. Men här kommer en planering.
"Ledig" betyder inte bestämt att jag är ledig. Utan snarare att jag inte har något speciellt inbokat än. Det kommer antagligen komma att förändras! :)

I helgen är det midsommar som firas hos Michelle tillsammans med en massa härliga vänner och annars ska jag mest ta det lugnt, städa, försöka sola lite (vid fint väder) och kanske hänga med vänner i nästa vecka. 14 Juli (tror jag) åker vi också upp till stugan vilket ska bli mysigt. Då ska jag träffa lite släktingar och vänner samt chilla med en glass på stan eller något liknande.

Den 23e fyller min pappa år så någon gång där ska vi antagligen mysa med släkten. Den 23e åker dock jag, mamma och pappa ner till Enköping för att gå på handledarkurs så att jag ska kunna börja övningsköra snart. Spännande! Sen 28-29 Juli har jag Kentauren Camp, vilket ska bli mysigt. Då ska vi i Kentauren tälta på fälttävlansbanan, och jag som inte gillar tält. Hehe... Sen sover jag hemma en natt innan det är ridläger på Säva 30 Juli- 3 Aug. Den jag vet att jag ska gå med är Alexandra och annars hoppas jag att det är många trevliga människor. Det brukar alltid vara bra ridläger på Säva hur som helst. :) När jag kommit hem sen så ska jag antagligen umgås med massa kompisar. Härligt! 

Den 16e Augusti börjar skolan igen. :( Sommarlovet kommer gå fort!

Vad ska ni göra i sommar? :D