Publicerat: / Allmänt

Varför går lov-veckor snabbare än vanliga veckor?

I tisdags var jag som sagt hos Elin och Michelle färgade mitt hår. Sjukt skönt att ha det gjort för den där utväxten har jag gått runt och skämts över hur länge som helst. Tror jag färgade senast i Augusti... pinsamt! De andra dansade till Just Dance 4 och i övrigt gjorde vi som vanligt inget speciellt.

I onsdags åkte jag in till stan till 1 och lunchade på China River med Elin L, Frida, Elina och Jennifer. Mycket gott och som vanligt åt man på tok för mycket när Elina var med. Åkte sedan hem till Elin och färgade hennes underhår. Inte så stor skillnad men det blev snyggt i alla fall. Tog också en obligatorisk fika, som man alltid gör hos Elin. Detta trots att vi alla var jätte mätta.

Igår var jag hemma och gjorde inget speciellt. Började med att springa på löpbandet på morgonen och tog sedan en dusch. Fixade sedan amerikanska pannkakor lagom till mamma kom hem. På kvällen red jag ett pass på Cannon. Kändes faktiskt som att jag tog ett litet kliv framåt. Konstigt nog går det så mycket bättre i vänstervarvet trots att det är hans lite svårare varv och i vanliga fall även mitt. Men jag vet inte om jag kanske koncentrerar mig extra mycket i det varvet eller om jag byggt muskler eller något. Skillnad känns det i alla fall sen jag började röra på mig lite mer än förut. När jag kom hem körde jag lite styrketräning innan jag gick och lade mig.

Idag sov jag ända fram till 1. Riktigt skönt! Har sedan dess förberett en massa inför årsmötet imorgon. Skrev ut cirka 15 papper och fixade lite i sekreterarpärmen. Allt för att underlätta för nästa sekreterare. Jag ställer nämligen inte upp för omval så jag kommer att gå ur USS iår. Ett val jag är glad över även om det har varit väldigt roligt under mina två år. Nu på kvällen har jag spelat lite The sims och nu ska jag måla mina naglar hade jag tänkt. 

Lite tomt på bilder just nu, men ska nog kunna fixa fram några nya sen när det börjar bli vår. Jag är ju inte ett så stort fan utav snön så jag håller mig instängd på mitt rum. Imorgon är det alltså årsmöte samtidigt som den tredje kvartsfinalen i slutspelet vilket gör att jag kommer vara världens nervvrak under mötet. Vinner Broberg så fortsätter de spela, förlorar de så är deras säsong slut. Hemskt...

KRAM PÅ ER!

Publicerat: / Allmänt

Jaha...

I torsdags var det alltså simning på idrotten. Det gick ändå ganska bra, trots att jag hade världens psykbryt dagen innan när jag insåg att jag inte alls såg bra ut i bikini. Vem försökte jag lura liksom? Först gjorde vi den övning vi skulle göra och sedan hade vi äventyrsbadet för oss själva i ca 40min. Sjukt roligt! Det var dock inte lika stort som man minns det.

På fredagen åkte jag hem en snabbis efter skolan innan jag åkte ner till Josse och umgicks med mina stix - Elin. Vi kollade på TVD, The perks of being a wallflower och åt massa godis + läsk. Åkte hem lite senare. 
På lördagen var det melodifestivalen och förutom det gjorde jag inget speciellt. Det sög lika mkt som vanligt även om State of Drama var helt klart bäst. 

Igår var det Broberg-Bajen på tv vid kvart över ett. Hade kanske varit roligare om matchen hade varit bra. Men det var den faktiskt inte. Bajen vann rättvist och det enda bra igår var väll egentligen Brobergs mål och att det gick lika dåligt för Bollnäs.

Idag har jag inget inplanerat så jag ska nog sätta mig och spela lite sims. Imorgon ska jag över till Elin på kvällen och bla. färga håret, ÄNTLIGEN!

Hoppas ni har haft, har eller kommer få ett bra lov! KRAM!


Publicerat: / Allmänt

Massa saker som händer!

Sen vecka, vilket betyder att jag glömmer blogga på morgonen och hinner inte så ofta på kvällarna. Ska dra det som hänt lite kort. Dessutom har det hänt en väldigt tråkig sak som jag ska berätta för er. Vi får se hur mycket jag hinner skriva för jag ska till skolan strax.

I helgen började en av våra kaniner, Fiffi, se hängig ut. Hon åt inte mycket alls och var allmänt loj. Dessutom klättrade hon upp i famnen på en senare. Natten från söndag till måndag dog hon. Vi förstod att det skulle hända eftersom de är ganska gamla, 7½ och hon andades väldigt hastigt. Vi gjorde allt som veterinären sa att vi kunde göra och hon somnade in bredvid min lillasyster. Det var såklart väldigt tråkigt och jag kan erkänna att jag inte mått så bra på grund av det. Vi har ändå haft de i mer än 7år. Caga mår dock hur bra som helst även om jag tror att hon saknar Fiffi.

I måndags hände ingenting speciellt om jag minns rätt. Skolan var hyfsat slapp och jag var såklart ganska chockad eftersom det var på morgonen som jag fick veta vad som hänt.

Igår var det tisdag och skola. Gjorde nästan inget vettigt förutom att översätta några ord och försöka ringa några samtal på kommunikationen. Vi ska försöka igen idag. På kvällen var det tv-match Broberg-Villa faktiskt och Broberg ställde upp med 7 ordinarie borta även om 1 av de satt på bänken. Detta både eftersom de var skadade och eftersom Broberg inte hade något att spela för. Trots det gjorde de en sjukt bra match, speciellt i andra halvlek och jag är inte lite stolt idag. Känns väldigt bra inför slutspel trots att vi blivit valda av Bajen, serievinnarna. Mitt partiska jag säger att vi tar de efter 5 matcher medan mitt mer logiska jag säger att de vinner efter förhoppningsvis åtminstone 3-1 i matcher. Tänkte skriva ett bandyinlägg ang. min tippning inför elitserien och även min tippning inför slutspelet senare, så då kan ni som inte är intresserade hoppa över det.

Annars så har jag en vanlig skoldag idag som är ganska skön. Ska gå till bussen om 10min. Vi ska även försöka ringa våra samtal idag igen. Imorgon har jag simning på idrotten vilket jag inte alls är taggad på. På fredag får vi se vad som händer, på lördag är det melodifestivalen igen och på söndag är det tv-match Broberg-Bajen faktiskt! Förhoppningsvis kommer jag iväg på en match i Stockholm under lovet. För ja, det är 3dagar kvar med idag!

KRAM PÅ ER! :D



Publicerat: / Allmänt

Mel och massa annat!

I lördags låg jag hemma och softade med lite godis nästan hela dagen. På kvällen åkte jag till Josse och myste lite med melodifestivalen och fina vänner. Väldigt mysigt! 

Idag när jag fixat mig åkte jag och mamma till Gränby för att kolla lite och lämna in mina skor. De har gått sönder i klacken så vi lämnade in de på lagning. Tills de är klara får jag använda de vinterskor jag hade förra året som är as varma, as sköna men inte alls nå speciellt snygga. Men jag får leva med det. De hade också rea på ur & penn (som vanligt) så jag fick med mig två halsband hem. Köpte också ett par träningsbyxor på stadium, äntligen! Har inte orkat fixa några så har tränat i mjukisbyxor vilket kan vara skönt ibland men inte jämt. 

Jag och mamma åt en sallad, handlade lite på clas ohlson och sen åkte vi hem. 

Det har hänt lite andra saker också som jag kanske tar upp senare, men helgen har annars varit bra. Till veckan har jag inte alls mycket i skolan och sedan är det lov. Händer dock lite andra grejer som kan ta lite tid men vi får se hur mycket.

Hoppas eran helg har varit toppen!
KRAM! :D

Publicerat: / Allmänt

Pizza!

I onsdags hade vi idrott på eftermiddagen vilket gjorde att A-tiden kortades ner och jag fick mindre tid att plugga till sociologi. Vi körde volleyboll vilket är väldigt roligt även fast vi inte riktigt fick igång något spel. Pluggade sedan på kvällen trots att jag hade noll motivation.

På torsdagen var det dags för sociologiprov. Jag vågar inte riktigt säga något egentligen men jag tror att det kan ha gått riktigt bra faktiskt, så jag hoppas det. Sedan hade jag franska och muntligt som inte gick nå vidare bra men sedan när vi hade halvtidssamtal fick jag veta att jag tydligen ligger högre än E! Jag som trodde att jag skulle få F... Undrar vad som hände där. Efter skolan tog jag 9an hem till Johanna och vi tog sedan bilen (eftersom Johanna är så ball att hon har lyckats få hem det där plastkortet som kallas körkort) till American takeaway där vi beställde tre stycken pizzor. Lata som vi är, körde vi sedan över till andra sidan vägen och köpte med oss en cola också. Sen åkte vi hem till Anna där vi käkade innan vi drog till Säva.

Ridning på Laika. Precis som vanligt var hon lite av och på. Först jätte fin och sedan gick det inte, sedan ännu finare och sedan sprang hon bara. Lite svårt emellanåt men hon var sjukt fin när hon väl var med mig.

Idag är det fredag och av någon anledning ställde jag klockan på 05.40 för att hinna duscha, men jag duschade innan jag gick och lade mig så sen hade jag hur lång tid som helst av att inte göra något alls. As soft dag i skolan (eller njaa hyfsad men skit samma). Först engelska halvtidssamtal som gick hyfsat, Sociologi där vi såg på uppdrag granskning och sedan matte där vi pysslade lite och var klara en halvtimme innan vi slutade.

Just nu gör jag inget speciellt mer än att chatta på facebook och så har jag sett vampire diaries avsnittet. Vet inte vad jag ska tycka om det riktigt... 

Hur som helst! Ha det bra så hörs vi! KRAM!

Såå sjukt gott!

Publicerat: / Allmänt

Germany here we come!

Igår var det tidig vecka i skolan igen vilket betydde att man var som en zombie på måndagsmorgonen. Alltid samma visa och man lär sig inte genom att gå och lägga sig tidigare heller. Hade lite tråkiga lektioner i skolan och åkte sedan hem. Mamma hade gjort jätte god lunch åt mig eftersom hon var ledig från jobbet så valde det istället för tomatsoppa i skolan.

På kvällen kom bekräftelsen som jag väntat på. Jag har nog inte nämnt det här förut, mest för att det inte varit spikat tidigare. Sista veckan i skolan ska nämligen jag och mina kompisar i klassen (Elina, Frida, Elin och Helena) ner till Tyskland till Rimbach som ligger i närheten av Frankfurt. Tyskaklassen har ett "Student exchange program", dvs. ett utbyte med en skola som heter Martin-Luther Schule då vi svenskar åker ner och bor i en familj tillsammans med en av de tyska eleverna som är med i programmet och sedan i oktober kommer de hit och bor i våra familjer. Vi kommer då umgås alla i hela utbytet så vi kommer inte vara hemma mycket alls. Jag läser ju inte tyska men de var för några för att få ihop så att de kunde göra det här och eftersom Helena skulle vara med så såg vi våran chans och hoppade på. 

Det jag gjorde igår var alltså att boka flygbiljetter dit och hem så nu är det spikat. 10-15 Juni åker jag alltså till Tyskland! Jag har redan nu tagit kontakt med min tysk på facebook och hon verkar jätte gullig. Det här utbytet görs vanligtvis i ettan men eftersom det inte blev något förra året så kommer vi göra det iår. Detta gör dock att de tyskar vi kommer ha är 96-97or. Min är dock 96a! 

Det ska hur som helst bli jätte roligt! :D

Idag har jag haft skola, inget speciellt och sedan ätit lunch. Har precis städat min kaninbur och senare ska jag plugga lite sociologi eftersom jag har prov på torsdag! Hoppas eran dag har varit bra! KRAM! :D

Publicerat: / Allmänt

Trött, tröttare, tröttast!

I torsdags var det dressyrträning med Balalaika. När vi började tänkte jag, shit vad fin hon är redan nu, det här blir nog bra. Och det blev det... NOT! För efter det gick det inte alls bra. I traven sprang hon bara, fick inte ens med henne ordentligt i volterna i trav. Huvudet vände men inte resten av kroppen, hon lyssnade inte alls på skänkeln. I slutet blev hon dock riktigt fin, men det var typ sista 10. Gjorde några jätte fina 10m (tror jag det var) volter i galopp, där hon var as fin. Så det var ju härligt. Vi tränade extra på volter så därav att det är det jag snackar om.

I fredags skrev jag halvkursprov. Första delen var pest och pina. Det gick så dåligt! Andra delen var allt bättre. Slutade klockan fem och efter det gick jag, Elina, Frida, Elin, Helena och Jennifer till Cupido och åt sallad samt firade Elinas 18årsdag! Hon fick lite fina saker och maten var som vanligt as god! Efter det åkte jag hem och var as trött. Dessutom var vi med när Elina invigde att visa leg som 18åring.

Igår firade vi att Josse fyllt 18 även hon. Elina fyllde på onsdagen och Josse på torsdagen så det var hektiskt med födelsedagsbarn. Många härliga människor, så himla roligt och trevligt! Finns nog inte så mkt mer att säga om det mer än att det var awesome! 

Idag vaknade jag klockan kvart i 9(!), efter 3,5(?)timmars sömn, i lokalen där Josses fest var tillsammans med mina stix och några av Josses klasskompisar. Städade så fort som möjligt och var väll hemma hos Josse lite efter 11. Hon gjorde pannkakor åt oss och de andra köpte kebabrullar/pizza. Åkte sedan hem och slappade.

Såg på bandy finalen och somnade i pausen, sjukt hur trött jag var! Fattade inte ens var jag var när pappa kom tillbaka och flyttade på mina ben för att få plats. Tror inte han förstod att jag sov heller. Missade liksom intervjuen i pausen utan att märka det... Blev så trött på matchen att jag drog i 60minuten och sov i 25min. Kom tillbaka och fick se det jobbiga och frustrerande slutet där domaren åkte på en hjärnskakning(?), lite slagsmål och vinst till ett mkt bättre Ryssland. Det var minst sagt frustrerande även om jag bara brydde mig för stunden. Bandy vm är inte det roligaste. Ser fram emot att elitserien startar igen på onsdag!

Nu har jag precis druckit kaffe för att se till att jag håller mig vaken i åtminstone en halvtimme till! Godnatt allihopa! Jag längtar inte till morgondagen! KRAM!


Snodde en bild från Josse på mig och 4 av mina 5 stix! :)