Publicerat: / Allmänt

Helg igen!

I veckan fick jag tillbaka resultatet från min juridiktenta, och sjukast av allt: jag fick fullpott? HUR? Jag som inte förstår mig på juridiken för det mesta? Haha så galet, men sjukt skönt för nu behöver jag bara få precis godkänt på både pm och nästa tenta för att klara godkänt i kursen!

I veckan har jag pluggat en massa, jobbat och även varit lite krasslig. Men nu mår jag bra igen och i förrigår åkte jag till Eskilstuna för att spendera helgen hos Sebastian. Igår följde jag med honom till jobbet, vilket var intressant! Och på kvällen sen städade vi innan två kompisar till honom kom upp på en drink innan vi gick iväg till ett ställe som heter Phil's burgers. Jag tog en halloumiburgare som var suveränt god, medan de andra tre tog med hamburgekött. Därefter gick vi ut och tog en öl innan vi vandrade hem och sov.

Just nu ligger jag i soffan och ska ta en tupplur, Sebastian är iväg på folkrace så jag ska egentligen plugga lite under tiden men har varit alldeles för trött för att orka ta tag i det än. Senare ska vi till hans faster och fika och ikväll ska vi på earth hour fest. 

Imorgon åker jag hem igen en snabbis för att ha seminarium och föreläsningar och så åker jag tillbaka hit på onsdag igen för att fira påsk!

Hoppas allt är fint med er alla, och att ni inte har det allt för kallt nu i helgen! Kramar! 😊


Publicerat: / Allmänt

Mars!

Lämnar en fantastisk helg bakom mig och hälsar en ny vecka välkommen. I fredags hade jag, Elin och Elina Let's Dance mys och igår var det mellokväll med Loviisa och tre av hennes vänner samt en massa drinkar. Lite mer rund om fötterna än vad som var behövligt somnade jag där och vaknade alldeles för tidigt för mitt egna bästa, men det vankades brunch på Ikea. Lika gott som vanligt när en är bakfull. Har dock mått fruktansvärt bra idag för att vara en dagen efter, börjar för det första vänja mig vid alkohol igen och för det andra lära känna mina begränsningar enormt.

Till veckan vankas två seminarium och två föreläsningar på uni med ledig tisdag och fredag. På onsdag ska jag dessutom jobba ett 14-21 pass, skönt att få släppa livet ett tag och bara koncentrera sig på jobb. Torsdag kväll åker jag till Eskilstuna och stannar till söndag. 

I övrigt har livet rullat på som vanligt medan jag inte bloggat, det börjar bli lite varmare ute vilket jag är fruktansvärt glad över. Älskar verkligen våren! 

Hoppas ni uppskattar vädret lika mycket som mig, själv räknar jag ner dagarna till sommarlovet också. Terminen slutar 2 juni för mig så det är ändå inte jättelångt kvar (kan vi försöka intala oss). Kram på er alla!