Publicerat: / Allmänt

Jadu!

I fredags fyllde min älskade vän Michelle 18 år! Vi hade redan firat det hemma i lägenheten veckan innan genom mys och tårta men nu var det dags för Michelles första utgång! Tråkigt nog är ju varken jag, Elin eller Ronja 18 så vi stannade i lägenheten medan Michelle, Frida, Josse, Antonio och Fredrik gick ut. De hade väldigt trevligt har jag hört! Vi småbarn blev istället ivägbjudna på häng hemma hos Ronjas klasskompis Sofia som jag haft franska med i ettan och tvåan. Så vi åkte dit och hängde en stund innan vi tog samma buss som de andra hem. Trevligt!

På lördagen gick Michelle och Frida ut med Johanna och Sofie så då hängde jag med Elin, Antonio, Fredrik och Ronja i lägenheten. De käkade tacos och jag fick nog universums konstigaste inköpslista på vägen dit. Jag skulle nämligen köpa tacobröd, chokladpudding och en bamsetandborste. Den var rosa med lilleskutt på och vem skulle ha den? Antonio. Mycket manligt! Vi låg i princip och sov hela kvällen och det är typ det vi gjort hela tiden där.

Igår åkte jag hem och chillade. Var så sjukt trött! Ställde klockan på 2.00 för att gå upp och se Teen choice awards mitt i natten men när klockan ringde stängde jag av den och vaknade sedan halv 12 imorse. Inget Teen choice awards alltså. Nu har jag chillat framför datorn hela morgonen men jag vet att mamma har andra planer - städning.

Ringde trafikverket nyss också så nu har jag uppkörning och skrivprov inbokat. Tänker inte berätta för någon när de är men kan säga att det är ett par månader kvar så jag har gott om tid på mig att plugga osv. :) Blev genast väldigt nervös! haha :)

Hoppas ni har ett underbart lov och åter igen ursäkta för dåligt med bilder och uppdatering! Jag har väl mest den här bloggen för min egen skull. Sitter dessutom bara och skriver på min novell hela tiden när jag har tråkigt så det händer inte så mycket mer än att jag hänger med mina vänner hela tiden. Om exakt en veckan börjar verkligheten och skolan igen.

Publicerat: / Allmänt

Fram och tillbaka!

Ja vad ska man säga. Antingen så har jag fullt upp eller så gör jag ingenting. När jag har fullt upp hinnet jag inte blogga och när jag inte gör något är det inge kul att blogga.

Igår åkte jag in till Stockholm med Josäfin och shoppade. Rean levererade och det gjorde även Josse. Har nog aldrig varit så bra på att köpa saker som med henne. Fick med mig två linnen, en stor stickad tröja (får se vad jag gör med den, kan tycka att den är lite väl stor eftersom det är XL) och en klänning. Allt utom ett av linnena är från gina, linnet är från H&M.

Vi käkade på donken och fikade på nåt random fik där vi nog även somnade en stund haha! Därefter var vi på jakt en lång stund innan vi åkte till Solvalla med Josses pappa.

Nu ska jag på körlektion nr 4, så vi hörs! Kram!