Publicerat: / Allmänt

Kvalborg!

Firade mitt kvalborg med att umgås lite med Elin. Jättemysigt! Bananpannkakorna var desvärre inte lika goda som jag hade tänkt mig och både jag och Elin blev nog lite illamående. Då kom mamma som räddaren i nöden och hade köpt Ben & Jerry's! Hon hade köpt Half baked och Peanutbutter cup, den tidigare har jag testat förut medan den senare var ny för mig! Riktigt god faktiskt!

Jag och Elin strosade runt lite i några lekparker och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan kollade vi in några av IJustWantToBeCools filmer på youtube. Har ni inte sett de förut så kolla in de! De är helt galna! :)


Imorgon är det valborg och jag har massa planer. Var inte så taggad först men nu ska det faktiskt bli roligt. Bor man (typ) i Uppsala så måste man ju fira Valborg. På morgonen/förmiddagen ska jag hänga med mina stix och några av Josses och Michelle & Elins klasskompisar. Senare på kvällen åker jag och stixen hem till Johanna där vi ska laga mat och fira tillsammans. Det brukar alltid vara lika mysigt! Peppar peppar att vädret blir bra! Jag orkar inte hänga i Uppsala under valborg om det regnar...

Mitt största problem är att jag inte vet vad jag ska ha på mig. Jag har ca 3 olika val. Det ena är att ha klänning, vet dock inte vilken. Det andra är att ha shorts med strumpbyxor under och tröja vet jag isf, mitt sista är jeans med samma tröja. Herregud hatar detta...


En bild på Johanna under inspirationshelgen på Scandic! :)

 

Publicerat: /

Att bli väckt av solen...

...trots persienner. Hur går det ihop? Det är hur som helst ljust i mitt rum vilket gör att jag inte kan sova de 30minuter som var kvar tills jag skulle upp. Suck.

Idag ska jag städa ihop lite på mitt rum och sedan fixa mig. För runt kvart i 1 kommer Elin i skolan hem till mig så då ska jag gå och möta henne. Vi vet inte än vad vi ska göra mer än att vi ska försöka testa ett bananpannkaks recept som jag hittat. Blir det gott kanske jag slänger upp det här.

Ikväll ska jag mest softa och ladda inför valborg imorgon! Det kommer bli kul kan jag säga.

Nu leker en massa barn i lekparken igen så ingen idé att försöka somna! Ha en bra dag alla!



Publicerat: /

Ni glömmer väl inte?

Nu glömmer väl inte att kolla på SVT play kl 14 idag? Det är världscupfinalen i hoponing och Sverige har hela fyra ryttare med!
Det är Rolf-Göran Bengtsson på Quintero La Silla, Henrik von Eckermann på Gotha, Jens Fredricsson på Lunatic och Malin Baryard Johnsson på Tornesch.
Ska bli väldigt roligt och såklart nervöst att följa det!

Nu ska jag träna lite innan det börjar! Kram på er! :-)

Publicerat: /

Varför är jag vaken nu?

Igår övningskörde jag med pappa en stund runt 5. Är inte alls nöjd för typ allt gick dåligt. Jag glömde birt att ta ner kopplingen när jag stannade och det glömmer jag nästan aldrig. Fick massa motorstopp och det brukar jag inte heller få.

På kvällen ringde Michelle och sa åt mig att fixa mig snabbt. Fem minuter senare plockade hon, Johanna, Elin och Josse upp mig. Vi åkte hem till Johanna och dumpade hennes bil och sedan gick vi och åt på Tzatziki! Väldigt gott och roligt när det var lite spontant. Vi satt dessutom på uteserveringen som varit översvämmad. Först var det ganska okej men senare blev det lite väl kallt. Mycket trevlig kväll!

Nu ska jag försöka somna om...




Publicerat: /

Godmorgon!

Härlig Lördagmorgon och jag tror att jag kan skymta solen genom persiennerna. Vaknade för 20 minuter sen av att fåglarna kvittrade och några barn lekte i lekparken. Ganska mysigt uppvaknande ändå.

Idag har jag faktiskt ingenting inplanerat vilket blir ganska skönt. Jag har insett att jag inte har skrivit på min "bok" på väldigt länge så antagligen kommer jag göra det idag. Har faktiskt blivit väldigt skrivsugen på sista tiden för i skolan skriver vi ju aldrig sånna här roliga saker.

Igårkväll kollade jag lite på GHS och även TVD. Känns så himla sorgligt att Ninja la Silla nu går i pension. Kommer aldrig glömma han och Roffes EM-Guld och OS-Silver!


Jordgubbarna jag köpte till mig och Johanna!


Publicerat: / Allmänt

Fredag, Fredag, härliga Fredag!

Efter att vi hade käkat igår så gick vi till Svava eftersom de öppnat en butik med frozen yoghurt där! Jag tog en liten med vanilj och sedan jordgubbar på. Jätte gott faktiskt! Rekommenderas starkt! 

Därefter köpte vi även jordgubbar och satt på en parkbänk och myste. Riktigt fint väder och så härligt i solen!
På franskan satt vi även ute på terassen och jobbade så nu börjar verkligen våren komma. Tråkigt nog är det inte riktigt lika fint väder idag.

Köpte jordgubbar igen när jag slutat och fick skjuts av min kära vän Johanna till stallet. Ett WE pass på Cannon!

Jag är faktiskt riktigt sur för att det var just WE den här gången för han var så himla fin! Vi red fram ute och jag märkte direkt hur mycket han gillade det. Travade lite och han var faktiskt ganska mjuk redan från början. När vi skulle galoppera sen så började jag faktiskt i vårt svåra, vänstervarv men det fungerade hur bra som helst. Däremot råkade jag hamna precis vid en långsida på rundvolten när jag skulle galoppera i höger och det här tyckte han självklart var jätte roligt... Säger inget mer om det. Nej skämt åsido, det var jätte roligt att springa fort tyckte han! 

När vi började rida sen så var han jätte fin och jag tror det var utomhusframridningen som gjorde en hel del, han kändes inte lika seg och han tog skänkeln på en gång. Vi började med att ställa oss över en bom och sedan skulle vi rida skänkelvikning med den mellan benen. När vi inte fick någon bjudning (efterosm vi stannade) så förstod inte C någonting. Det här var alltså inte våran övning. Däremot red vi med lansen sen och då var han jätte duktig. Trodde att han skulle vara ganska spänd eftersom han blivit så fjollig på sista tiden men han körde på och brydde sig inte alls. Jätte roligt!

Idag är det fredag och jag har bara tråkiga lektioner. Hoppas ni får en mysig helg!
KRAM!

(Kommer bild ikväll, får inte upp instagram bilder...)
 

Publicerat: /

Idrottsmorgon

Jag går ju, som jag tidigare har nämnt, sen vecka den här veckan. Trots det så ska jag iväg och börja skolan vid 8.30 eftersom jag har idrott. Idag ska vi göra något så tråkigt som ergonomi och trots att det inte är ansträngande alls så skulle vi ha idrottskläder med oss. Man brukar vara väldigt trött efter idrottsdagen eftersom vi inte är vana vid att gå heldagar.

Ikväll ska jag rida också, antagligen på Cannon och vad vi ska göra har jag ingen aning om. Imorgon är det fredag och då får vi se vad jag hittar på.

Kram på er alla!

Publicerat: / Allmänt

Fy på mig!

Lovade er ett inlägg igår men helt ärligt så hann jag inte. Jag gjorde kanske inget speciellt men däremot hade ajg en förbannad uppsats att skriva klart och skicka in och den jobbade jag med all ledig tid. Den var inte inne förrän 8 minuter i 11 på kvällen så ja jag hade en del att stå i.

Idag har jag skola och 3 lektioner där det är något som ska "in". franskan har jag läxförhör på lite fraser, kommunikationen ska jag skriva en utvärdering av mitt arbete och på engelskan ska jag göra ett romananalysprov. Inte så kul kanske.

Ikväll ska jag försöka träna, antagligen blir det ett pass framför tvn och kanske lite styrketräning på det eftersom det  inte är speciellt mysigt väder utomhus. Efter det blir det att slappa lite eftersom jag inte har något plugg.

Snart ska jag gå och göra lunch och sedan åker jag in till skolan!


Romananalysen är på den här grymma boken!
 

Publicerat: / Allmänt

Minna...

Gud vad sur jag är på mig själv. Glömde helt bort minneskortet till kameran och utan det kan man inte fota. Blev därför inga bilder alls.

Det gick ganska bra. Alla drog på sig skit fel men med väldigt bra prestationer under dagen.

Nu ska jag plugga lite med Elin i skolan. Imorgon är det sen vecka så ev. blir det ett inlägg på morgonen!
KRAM! 

Publicerat: /

Täävling!

Godmorgon bloggen!
Har precis klätt på mig och ska nu gå ner och äta frukost och dricka lite kaffe så jag vaknar. Tävling på Jälla blir det idag och lyckas jag få internet där borta så kanske jag uppdaterar under dagen. Jag lär bli borta ganska länge för det är många starter i alla klasser!

Kram på er!


En bild på mig och Sofie från den 13 Maj!

Publicerat: / Allmänt

Problem med kodmallen...

Som ni kanske ser har jag äntligen fixat så att mina inlägg är bredare. Det hjälper ganska mycket när man ska lägga upp bilder för då kan man göra de större. Men nu är mitt problem att min meny hamnar där nere. Någon som kan hjälpa mig? Var i kodmallen ska jag ändra och vad? Min inläggsbredd var 538 förut och nu är den 700! :)

Publicerat: / Allmänt

Statistiken stiger!

Statistiken stiger när jag bloggar mer, roligt! Däremot är det väldigt dåligt med kommentarer och visst förstår jag att det kanske är tråkigt att kommentera om man inte har något att säga. Men kommentera gärna mer! Det blir roligare för både er och mig! 

Skulle vilja fråga vad ni vill se i bloggen. Jag skriver för det mesta om vad som händer men skriver mer än gärna om något speciellt ämne. Det kan vara om vad som helst så kommentera gärna om det ät något ni saknar eller vill se/se mer av! 

Just nu målar jag naglarna och senare ska jag väl chilla framför någon film eller liknandes. Tidigare idag har jag skrivit klart resultat och analys delen på min sociologi/svenska filmanalys. Skönt! Nu är det bara diskussion och slutsats delen kvar! Tror det räcker med plugg för idag. 

Imorse tog jag också en powerwalk/springtur. Syrran frågade om sällskap till bussen eftersom hon skulle till stallet så jag drog på mig träningskläder och följde med. Gick sedan ner på banvallen och gick bort till allén och tillbaka hem igen, sprang vissa bitar. Har ju varit sjuk och är dessutom väldigt otränad så jag tog bara en kortis och väldigt lugnt. Har fortfarande ont i halsen. Det var dock väldigt skönt att komma ut och röra lite på sig, dessutom var det väldigt fint väder.

Nu har mina naglar torkat så nu ska jag på med överlack. Kram på er och glöm inte kommentera! :D


Ev. blir det lite matteplugg imorgon. Här ser ni pythagoras sats! :)

Publicerat: /

Heeeelg!

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost eftersom jag vaknade för drygt 40minuter sen. Igår var jag hos Michelle och kollade på Let's dance och åt fruktsallad med Oreoglass, mycket gott!Idag hae jag faktiskt ingenting inplanerat, ganska skönt. Istället kommer denna dag att vigas åt plugg, tråkigt nog. Ev om jag känner mig bra i halsen kommer jag att köra ett lättare träningspass. Men främst går plugget. Ska skriva lite på sociologi/svenska uppsatsen, ev. lite engelska och kanske matte.Till imorgon ska jag bestämma mig för en sak. Jag ska nämligen kanske följa med Sofie till Jälla på tävling och jag måste bestämma om jag har kommit tillräckligt långt i plugget. Känner jag mig själv rätt så kommer jag se till att det går vägen men man vet aldrig. I sådanafall följer förhoppningsvis kameran med så att jag kan ta lite bilder åtminstone utomhus.Kommer kanske ett inlägg senare idag med! Kramar!


*klick* - En bild på mig själv igår innan jag gick till Michelle.

Publicerat: / Allmänt

Ridpass!

Red på Cannon igår, som vanligt nästan. Vi hade Katta som vikarie och skulle träna på delar ur LA:1 eftersom vi senare kommer rida just det programmet. 

Vi började med att träna att göra 10 meters volter i hörnen. Han var från början lite små loj och seg samt tog inte skänkeln så bra utan genade gärna. Till slut blev han riktigt fin och det fungerade ganska bra. Efter det gjorde vi skänkelvikning från A/C till B/E vilket också gick bättre och bättre. Han var inte riktigt med i formen i traven då jag inte hade hunnit rida igenom honom ordentligt på framridning, krävs ganska lång framridning för att han ska bli mjuk, men han var trots det ganska följsam även om han tryckte sig åt ena hållet i början.

I slutet skulle vi träna förvänd galopp genom att göra halvt igenom i galoppen. Jag skrattade nästan när Katta presenterade övningen, för det är verkligen inte vår styrka. I början kändes det som att han skulle gå omkull i vändningarna så jag fick försöka hjälpa honom att stå på benen. Han bytte dessutom i början, eller ja bröt av och fattade ny. I slutet kunde vi vända någorlunda bra även om vi kom ut lite väl mycket och han höll dessutom galoppen. Han blev dock mindre och mindre samlad ju mer vi galopperade av någon anledning och till slut blev det lite hetsigt. Jag var garanterat trött efter ridpasset.

Under passets gång gjorde vi även lite ryggningar. Han brukar bli ganska spänd och bara köra på bakåt om man gör för mycket så jag försökte att behålla lugnet och ta ett steg i taget. Det fungerade ganska bra men iställe fick jag problem med bjudningen, det tog väldigt lång tid innan nästa steg kom efter det föregående.


En favorit i repris bild på mig och Cannon som ni sett x antal gånger. Hur som helst från i somras!

 

Publicerat: / Allmänt

Skola...

 
Sitter i skolan och skriver på Sociologi/svenska uppsatsen. Jag, Helena och Elin har ett eget rum så vi har haft många olika diskussionsämnen. Snart ska vi fika eftersom våran kompis Jennifer har bakat något kulinariskt. Mys!

Ikväll kan ni förvänta er ett ridpass inlägg från gårdagen. Finns kanske inte så mycket att säga men Angelica har ju uttryckt att hon vill ha sådana så det kommer ett sånt ikväll!

I övrigt ska jag hem till Michelle ikväll och kolla på Let's dance tillsammans med mina stix. Ska även försöka få med mamma och övningsköra efter skolan eftersom vi båda slutar vid halv 1, förhoppningsvis kan vi åka till något roligt ställe.

 
Elina och Frida sitter i klassrummet och såhär trevlig är Elina! haha :)

Publicerat: /

Regn...

Kan man hitta något sämre väder än spöregn? Svar: Nej. Tråkiga lektioner idag samt redovisning på kommunikationen. Jag överlevde trots att våran antagligen var sämst. Ikväll är det ridning och det ser ut som att jag kommer få laga maten så vi får väl se hur det går.Jag har nu skaffat både snapchat och laddat ner blogg.se appen. Alla snapchatare (?) adda mig - Minnahuovinen . I övigt blir det förhoppningavis ännu bättre uppdatering nu även om jag tycker att jag varit ganska duktig på siata tiden. Nu ska jag äta något mellis och sedan plugga lite med Elin i skolan. Förhoppningsvia överlever jag ridning ikväll utan att hosta ihjäl mlg och i sådana fall fixar jag ett dagens ridpass inlägg imorgon eller ikväll! Kram!
 
Mitt hår var långt ifrån sådär fint efter dagens regn...


Publicerat: / Allmänt

Härligt väder!

Det är riktigt härligt väder utomhus, om man bortser från blåsten! Det börjar faktiskt kännas att våren är på väg måste jag säga. Håller ni inte med mig?

Igår bokade vi hotell i London, så äntligen har vi någonstans att bo under vår vistelse också. För er som inte vet så åker jag och mina stix till London i Oktober och vi bokade flyg dit för några veckor sedan. Nu återstår bara en flygbljett hem också men det är inte lika viktigt. Hehe...

Idag har jag varit i skolan och efter det hade vi möte för oss ambassadörer som står på öppna hus. Tog bussen hem med Michelle och Ronja sen och skippade idrotten eftersom jag har jätte ont i halsen och kan inte heller andas genom näsan. Sjukt jobbigt!

Nu ska jag plugga lite kommunikation då vi har en redovisning och en inlämning i grupp i morgon. Jag har ju ett sånt kontrollbehov så jag har tagit på mig ganska mycket ansvar där, just för att få det gjort.
Jag och Elin ska antagligen plugga lite matte ikväll också och hinner jag så ska jag även skriva lite på min filmanalys i Sociologin. 


Ut och njut i det fina vädret! Det hade jag gjort om jag var frisk! :D


Det börjar äntligen komma lite blommor, kanske inte just denna sort dock. :)

Publicerat: / Allmänt

Shopping!

Har ganska nyligen kommit hem från frisören. Klippte bort det slitna vilket alltid är lika skönt. Efter det städade jag lite på rummet och sen har jag ätit middag. 

Tänkte visa er det som jag köpte med mamma igår samt det jag köpte med Elin i fredags. Så här nere kommer det lite bilder på detta. Bilderna är kanske inte de bästa för jag fick bara till riktigt sunkigt ljus, men där bakom kan ni skymta en del av mitt bokförråd! :)


Topp från Lager 157, 80:-


Liknande topp som innan från Lager 157, 80:-


3 linnen för 100:-  brottarryg, från Lager 157. Jag köpte röd, marinblå och vit.


Topp från Gina tricot, 99,50:- på rea!


Topp från Gina tricot, 99:-


Foundation från Maybelline, köpt på Åhléns för 139:-
Två nagellack, ett bas lack och ett topplack från Depend. 22,50:- /st på ICA Maxi.


Lyckades tyvärr inte få någon bra bild på jackan då det var för mörkt överallt. Har sökt runt på internet men inte lyckats hitta den heller. Hur som helst så är det en svart skinnjacka med resår längst ner och i ärmarna. Jackan och foundationen köpte jag med Elin i fredags och resten köpte jag igår med mamma. Köpte även ett par vanliga svarta jeans på Gina tricot igår. 299:- kostade de och var lite högre i midjan och annars skinny.
Hade tänkt försöka ta bilder på migg rum också men det är så dåligt ljus så det kommer någon annan dag!






Publicerat: / Allmänt

Måndag...

Tidigvecka denna vecka vilket betyder att jag går runt som en zombie ungefär hela skoldagen. Slutade strax innan halv ett idag och tog då 5an till Flogsta centrum för att möta upp mamma. Åkte sedan till gränby för att shoppa lite. 

Började med att äta en grilla halloumi macka på Barista, sjukt gott och jag var så hungrig! Gick sedan runt i lite affärer och letade väl främst efter jeans och ev. någon topp. Inget akut egentligen. Kom hem med ett par jeans och två toppar ifrån Gina tricot! Hade velat köpa en klänning på Vero moda men de hade tydligen inte den inne så det sket sig tyvärr.

Efter det åkte vi vidare till Lager 157. Plockade på mig en massa kläder eftersom vissa kläder är riktigt billiga där. Slutade med att jag kom hem med två toppar och 3 linnen. Ett vitt som jag ska använda som baslinne till ett med brottarrygg som jag köpte förra sommaren och sedan ett marinblått och ett rött. 


Planen var att jag skulle betala från början men snäll som mamma är så betalade hon allt! Tänkte lägga upp ett inlägg imorgon kanske med bilder på allt plus min skinnjacka, för just nu målar jag naglarna och sen ska jag sova.

När mamma handlade på ICA Maxi så köpte jag också fyra nagellack. Eller ja två nagellack, ett baslack och ett överlack. Mycket välbehövligt även om jag är jättedålig på att måla naglar.

Övningskörde hem från ICA Maxi sen. Väldigt nervigt eftersom det var mitt i rusningstrafiken men det gick bra!

Hoppas ni haft en bra dag! KRAM! 

Publicerat: / Allmänt

Tävling, träning, övningskörning och matlagning!

Tävling idag med Alexandra! Riktigt roligt att träffa alla och alltid lika trevligt. Det gick sådär för alla men de flesta verkade nöjda hur som! Fotade ingenting då det var inomhus och jag insåg ungefär mitt i Alexandras ritt att jag hade en kamera med mig... Slarver!

Fick skjuts hem av Sofie, TAAACK! :D, och när jag kom hem blev jag jätte motiverad till att träna, så jag körde ett pass vid tvn i 50min och sen lite styrketräning och stretching. Jäkligt skönt faktiskt men jag lär ha ganska mycket träningsvärk imorgon!

När jag fick skjuts hem av Sofie så glömde jag lite kläder i stallet så jag passade på att övningsköra igen. Känner att jag lär mig mycket utav att köra så ofta, det sätter sig liksom. Allting gick jätte bra idag! Riktigt glad faktiskt för det var liksom inte problem med någonting.

Lagade middag nu på kvällen också. Det skulle egentligen bli pasta och kyckling med pesto men det fanns nästan ingen pesto hemma (typ en tesked på tre personer -.-) så det blev bara kyckling och pasta med lite crème fraiche sås! Mums!

Imorgon är det skola igen så jag ska försöka sova tidigt ikväll! Efter skolan åker jag och mamma och shoppar lite! Mys!

KRAM på er! :)

Publicerat: / Allmänt

Det var den träningen det...

Hade precis bestämt mig för att faktiskt träna men istället säger pappa: "Jag har bestämt att vi ska övningsköra till Bålsta!". Sagt och gjort. Riktigt bra gick det faktiskt, även fast jag körde i rondell för första gången, råkade växla ner till 2an istället för 4an i en backe samt körde fortare än vad jag gjort förut. 

Igår åkte jag och Elin in lite tidigare till stan. Jag skulle kolla på skinnjacka! Vi gick in på Vero moda, tog med oss två stycken och den ena passade som handen i handsken! Perfekt! Köpte också hem en ny foundation då min blivit för mörk och nästan är slut. Sen köpte vi sallad och pluggade i skolan innan den började.

Idag har jag bara övningskört och försökt få ihop mitt schema den här helgen! Lyckades också! Såg på filmen jag ska göra en analys på i Sociologin och svenskan innan jag körde. Om 35 minuter ska jag åka ner till Josse och käka Thai mat med F6 - Ronja som mår dåligt. Krya! <3

Imorgon ska jag för första gången på länge åka iväg på tävling! Åker med Alexandra och det ska verkligen bli jätte roligt! Trots att jag inte riktigt har samma intresse för hästar längre så har jag faktiskt saknat att gå upp tidigt (okej det har jag INTE saknat) och åka iväg på tävling. Imorgon kommer jag som tur är inte behöva gå upp så tidigt då Alex bara startar lagklassen. 

På kvällen ska jag garanterat träna lite. Blir nog ett kort pass vid tvn och sen lite styrketräning för mage och armar. Sen på måndag är det skolvecka, tidigvecka, som gäller! Snark...

Nu ska jag göra mig iordning och åka till Josse! KRAM!


En av de senaste tävlingarna jag var på! Det var med Sara på ERK men även...


... Alex var där! Då på Finest Fable, imorgon hoppar hon Dinnie!




Publicerat: / Allmänt

Det var tydligen positivt med kortare inlägg!

Det verkar som att ni gillar att mina inlägg blivit lite kortare. Jag är ju inte direkt bra på att blogga egentligen utan som ni märkt så ligger min starka sida i att skriva långa uppsatser. 

Jag har just nu ganska mycket att plugga vilket verkligen är jobbigt. Egentligen är det inte mycket utan jag är mest irriterad på att jag inte klarar av det. Jag har ca 40 glosor i franskan till imorgon och jag får bara inte in de i huvudet. Så fort en fastnar så försvinner en annan. Försöker med glosboken men det fungerar inte heller.

Istället lyssnar jag på Imagine dragons. Så sjukt underbara låtar att det inte går att beskriva! Min personliga favorit är Demons och jag är så himla sur på att de spelar i Sverige den 15e och att jag, självklart, inte har några biljetter.

Igår googlade jag runt på en massa träning och kost bloggar för att försöka få lite inspiration och tips. Jag har ju just nu inte riktigt råd med att gymma och jag är även rädd att det inte skulle bli av om jag måste vistas bland människor när jag svettas, eftersom det är något som jag absolut inte tycker om. Därför har jag istället försökte lägga upp träning hemma så att jag ska kunna få lite bättre kondition och även få lite fastare kropp. Mitt nya liv sprack lite idag eftersom mamma hade köpt donuts och dessutom bjöd vår coach på kakor och kokosbollar idag. Skit samma, jag börjar imorgon! 

Min plan är att jag rider som vanligt på torsdagar samt har min idrottslektion på onsdag/torsdag som vanligt. Utöver det ska jag försöka träna tisdag och söndag åtminstone och ev. utöka det senare. Det blir lite löpning, styrketräning, cykling osv. Lite olika helt enkelt. Senare kanske jag delar med mig av mina träningar här om det skulle uppskattas! :)


Sånt här får jag äta på fredagar och lördagar! Peppar peppar, ska försöka åtminstone!

KRAM på er!



Publicerat: / Allmänt

SÖDERHAMN!

I fredags åkte vi upp till Söderhamn en snabbis för att träffa lite släktingar. Som vanligt väldigt trevligt, speciellt eftersom jag träffar alla så sällan. Från början funderade jag på att stanna hemma men jag bestämde mig för att åka ändå.

Vi åkte direkt till mormor där vi åt lite mat och fikade. Både mormor och hennes väninna Inger var hemma så det var roligt att träffa båda. Dessutom hade de min morbrors ena hund, Balder, på besök också så jag passade på att mysa lite med honom.


När vi kom till stugan på kvällen var det snö över hela uppfarten. Dessutom var det skare som man kunde till viss del gå på och till viss del inte. Jag hade endast med mig converse upp (smart drag, not!) och jag var ganska snabbt  blöt om fötterna. Dessutom höll jag både på att ramla och bryta fötterna av mig när jag skulle gå över snön som nådde mig till knäna om skaren inte höll. Så jag tog sats och sprang över. Hehe... Då ramlade jag åtminstone inte, men det var svårt när man sjönk ner vartannat steg och kunde stå ovanpå i vartannat.
Här är en instagram bild som jag lade upp igår!



På lördagen åkte vi hem till farmor och farfar vilket alltid är lika trevligt! Dessutom var min faster och kusin där och senare kom min andra kusin och min fasters kille. 
Vi åt en massa god mat som farmor hade gjort, glass och jordgubbar till efterrätt och sedan fika en stund senare. Förstår inte hur min farmor lyckas göra så god mat! :)
Efter det så lekte jag också med min lillkusin lite grann, men jag tror att min mobil var roligare än vad jag var.
Farmor hade också vunnit en massa saker på Kicks när hon var med i en tävling och snäll som hon är så fick jag några saker. Det är de som syns på bilden ovanför. Fick även pengar av farmor och farfar! Tack :D

Hoppas ni har haft en bra helg!

KRAM! :D

Publicerat: / Allmänt

Nytt rum! :D

I går var jag hem till Josse tillsammans med Frida. Vi åkte och köpte pizza och godis samt tog en fruktansvärd bild.. Hade tänkt sno den och lägga upp den här men jag skonar er... Vi började se Harry Potter 1 och sen droppade Elin och Michelle in. Efter det så pratade vi en massa och såg på gamla klipp, typ som vanligt alltså!

Idag vaknade jag vid 11. Låg kvar i sängen till 12 och åt brunch(lunch). Efter det körde jag och syrran ett pass vid tvn på kanske 45-60min och efter det gjorde jag 50 armhävningar, situps och benböj. As jobbigt! Tog en dusch och lite mellis och nu hade jag tänkt spela the sims!

Något jag glömde berätta för er är att jag har bytt rum! Jag har fått rummet på övervåningen som förut var pappas kontor och han har flyttat ner. Riktigt skönt och jag trivs jätte mycket! Vi passade på att tapetsera om så jag trivs verkligen mycket mer här än i mitt förra rum. Där hade jag lila tapeter som hade varit sedan pappa hade kontoret där förra gången och jag var ganska trött på de. 

Mitt nya rum har gråa väggar förutom en fondvägg som är vit med silver/grått mönster, jag gillar det skarpt! Tänkte försöka få upp några bilder här någon dag, men måste se till att det är städat då också! haha :)

Det kanske kommer bli ännu sämre uppdatering här i helgen, förhoppningsvis kanske jag kan blogga på söndag åtminstone!

Hoppas ni har ett bra lov om ni har det! KRAM! :D

Hängde alltså med det här gänget minus Ronja och plus Frida igår :)

Publicerat: / Allmänt

Förlåt!

Jag har haft så lite att göra att jag inte orkat bry mig om något. Innan lovet hade jag ett prov och det kom jag väll på hyfsat sent så jag pluggade lite men mer än så blev det inte riktigt, det gick dock hyfsat bra så vi får se hur det slutar.

Hade sen vecka den här veckan och nog kändes det att det var sista veckan innan lovet. Som tur var gick vi ju bara 4 dagar eftersom vi var lediga på långfredagen men sista lektionen i torsdags var så sjukt ovärd att alla bara ville därifrån.

Jag red ett pass på Cannon, barbacka, i torsdags. Innan tänkte jag att jag nog aldrig hade varit så otaggad någonsin men det var så himla kul. Det gick verkligen jätte bra, han var avslappnad och riktigt mjuk och fin. Nog hittar jag mer och mer för varje vecka nu. Riktigt roligt eftersom det varit så svårt tidigare, i och med att jag bara rider en gång i veckan! :) Vi övade på bakdelsvändningar och nog var det kanske lite fuskigt där. Både han och jag har otroligt lätt för bakdelsvändningar så tillslut slarvade vi massa i stället, vilket i och för sig var väldigt bra träning.
 
I fredags var jag hemma och slappade till på kvällen då jag gick hem till Michelle. Vi åt en mycket god chokladcheesecake och annat gott samt kollade på let's dance tillsammans. Mycket mysigt!

I lördags gjorde jag faktiskt ingenting, slappade hemma hela kvällen, åt ostbågar och drack påskmust typ. Ganska skönt ändå!

I söndags var jag på tävling från halv 1 till ca 5. Det gick faktiskt riktigt bra även om det var en del som ramlade av och jag, Klara och Johanna var ensamma från tävlingsgruppen. På kvällen duschade jag och åt mat innan jag och Frida åkte hem till Elin. Vi köpte hem lite mer mat från Leonardos, jag och F delade på en pizza och Elin tog en Lövbit med pommes. Sedan åt vi massa kladdkaka och godis samt kollade på Djävulen bär prada, Mamma mia och Rosa the movie. Självklart sjöng vi med i Mamma mia, det går inte att titta på den utan att göra det!

I måndags vaknade jag hos Elin. Vi åt världens brakfrukost och sedan åkte jag och Frida hem. Mamma hade köpt hem sallad så jag lunchade med henne och syrran innan pappa kom hem. Sedan dess har jag suttit vid datorn med lite påskgodis och snart ska jag spela The sims. 

Det här inlägget skulle ha publicerats i måndags men det blev något fel... kommer ett till senare idag! :)