Publicerat: / Allmänt

Veckan som gått!

I söndags var det alltså SM-final i bandy. Hammarby vann värdigt och vad mer kan jag säga än att jag inte är lite stolt att vara från Söderhamn när han som gjorde de två första målen och dessutom spelade väldigt bra hela matchen är det. Riktigt häftig upplevelse och väldigt roligt på tåget också när några halv fulla Hammarby supportrar bjöd lite på sig själva. 


Hade utvecklingssamtal i måndags och köpte dessutom ett par jeans, en tröja, en ögonskugga och en ny pincett. Äntligen! Nu slipper alla klaga på att jag snor våran hela tiden. :) I tisdags städade jag min garderob och slappade lite.

I onsdags hade vi idrott vilket var jäkligt jobbigt! Vi körde lite styrke och konditionsövningar samt lite balans mm. Vi hade en tävling mellan två lag om vilket lag som hann göra flest övningar, som fanns på papper, under 40min. Skaplig träningsvärk senare kan jag säga!

I går red jag på Cannon. Vi körde lite WE och det känns som att jag hittar fler och fler knappar för varje ridpass nu, det går inte fort men jag lär mig faktiskt för en gångsskull något och vi kommer någon vart. Under det här passet tränade vi på bakdelsvändningar för vi gjorde parallellslalom. Han blev ganska stressad i traven när det inte gick att samla honom ordentligt för att komma runt. Han är ju ganska stel så det var väldigt svårt att få ihop honom så att vi fick plats men vi klarade att göra tre bågar riktigt bra, så då hoppade vi de två sista! :) Sen gjorde vi "bron" som inte var en bro. Vi skulle trava eller galoppera, göra en avsaktning till lugn och avslappnad skritt och sedan komma fram i den tidigare gångartern direkt efter. Det här var inte direkt svårt för vår del förutom att han blev väldigt taggad en gång när hästen framför flög iväg i något som skulle föreställa galopp. Riktigt fina galoppfattningar fick vi och igångsättningar över lag. Riktigt nöjd med passet! Däremot har han tappat all uppfostran han någonsin haft tror jag, eller så gillar han bara att retas med mig för när jag skulle göra iordning honom gick han i princip över mig när vi skulle tränsa och slog sitt huvud i min mage x antal gånger. Aja baja!

Idag har jag inte gjort mycket annat än att vara i skolan. Övningskörde när jag kom hem för att hämta syster. Gick riktigt bra och är faktiskt riktigt stolt eftersom jag inte kört utanför Salnecke sen i typ oktober/november! Klarade till och med att backa riktigt bra! Nu ska jag kolla på Vampire Diaries och sedan ska jag se Sverige-Irland i fotboll på tvn och käka min chokladboll som mamma fixade. Hehe! 

Hoppas era liv rullar bra! Det är som sagt lite tomt på min bild front... Vilket suger!

KRAM! :D

Publicerat: / Allmänt

Nej.

Tänker inte ens kommentera melodifestivalen, är bara så sjukt besviken att jag inte vet var jag ska ta vägen. Nej, grattis till Robin. Kul att han blev glad.

Gårdagen var en enda nervpers. Villa kvitterade i matcher så nu avgörs det imorgon om det är de eller SAIK som går till final. Dessutom gjorde Sirius och Ljusdal världens hjälteinsatser och höll sig kvar i elitserien till nästa säsong. TACK! Höll på att dö av nervositet. Kul att Kalix är tillbaka också!

Idag chillade jag hemma innan jag åkte in och åt lunch med Elin. Maten var väll inget att hänga i granen men annars var det trevligt. Skola sen och dagen gick faktiskt riktigt snabbt. Gick till akademibokhandeln sen med Michelle och Frida. Sen jag kom hem har jag chattat lite med min tysk, lyssnat på en massa bra musik och surfat runt lite på twitter främst samt försökt klara en bana på candy crush.

I veckan har jag lite plugg att göra, ska åkte till Elin innan skolan på onsdag och på torsdag har jag friluftsdag samt ridning efter skolan. På lördag ska jag se två stycken bandymatcher på tv på dagen. Först P20 SM finalen och sen Dam SM finalen vilket blir väldigt roligt. På kvällen åker jag till Björklingen för att fira några som fyllt/fyller år. På söndag är det SM finalen och då åker jag och pappa till Friends arena för att kolla. Ska bli jätte roligt och jag är verkligen taggad på att se bandy igen utan att se tv sändning. Senast jag såg bandy live var Västerås-Broberg för ganska exakt två månader sen på lördag.

Hoppas eran vecka kommer bli härlig och att ni inte har allt för mycket plugg!
KRAM! 

Ps.  Angelica, på torsdag/fredag kommer garanterat ett ridpass inlägg! Avsett att jag inte dör eller att passet suger! .Ds.



Publicerat: / Allmänt

LONDON BITCHES!

I onsdags blev det spikat, eller ja... vi kommer ta oss dit i alla fall. Jag och mina stix, dvs. Michelle, Elin, Frida, Ronja och Josse, drar till London på höstlovet. Vi åker den 25e Oktober och kommer förhoppningsvis hem någon gång. Vi har nämligen bara bokat flygbiljett dit. Inget annat. Nej, men idag ska vi boka hotell hemma hos Josse så att vi har det klart. Sen när biljetterna för hemresorna släpps så fixar vi förhoppningsvis så att vi kommer hem den 31a. Annars får vi väll stanna där. Inte mig emot om jag säger så. 

Vi har haft det planerat ganska länge. (läs väldigt länge) Tror vi började prata om det för kanske ett år sedan. För då var det mer än ett år kvar och det kändes väldigt avlägset om jag säger så. Varför vi åker? För att fira att vi alla fyllt 18. Fast Ronja kommer fylla efteråt dock.


I torsdags var det teori på ridningen. Vi kollade på filmer ifrån förra lektionen och drack saft. Därefter åkte jag hem och slappade. Igår hände inget speciellt mer än att det var Villa-SAIK på tvn. SAIK vann rättvist även om Villa fansen försöker få det att se ut som om allt berodde på domaren. 

Både idag och imorgon är det bandy på tvn också. Idag är det Edsbyn-Hammarby och imorgon SAIK-Villa. Båda matcherna kan vara avgörande ifall Hammarby och SAIK vinner. Men jag tror faktiskt att åtminstone Edsbyn lyckas tvinga fram en femtematch. Håller tummarna för att det blir så i båda fallen faktiskt. Även om jag inte har något emot Hammarby-SAIK på Friends. 

Ikväll är det också Melodifestivalen finalen. Ingen aning om vem jag hejar på egentligen. Inge kan liksom mätas med Loreen. Men jag gillar Antons låt. Imorgon kanske det blir lite övningskörning förhoppningsvis. Mina föräldrar börjar tjata på mig nu när alla andra tar körkort... hehe.

KRAM PÅ ER! 


En väldigt gammal bild på mig och några vänner. :)

Publicerat: / Allmänt

No plugg but still no time...

Har inte alls mycket plugg i skolan just nu men ändå så bloggar jag inte, fy på mig!

Broberg åkte alltså ur slutspelet den 23e som väntat vilket har gjort att mitt liv är mindre nervöst men också lite tråkigar. Följer dock semifinalerna nu och har dessutom köpt biljetter till SM-finalen på Friends Arena den 17e Mars! Hejar nog på SAIK bara för att! Dessutom är det många spelare i det laget som jag ser upp till enormt!

I förra veckan hade vi isvaksbad i skolan och friluftsdag under den dagen. Jag fick lite väl mycket mod när jag väl skulle "hoppa" och glömde sträcka ut armarna så jag hamnade med ansiktet under vattnet jobbigt nog. Man blev lite chockad först och lite irriterad när jag inte fick upp visselpipan men annars gick det bra. Babblade massa gojja åt min idrottslärare när jag väl kom upp och skrek ett mindre fint ord när jag ställt mig upp. Hoppas inte UNT tog det som att jag menade de. Sen gjorde vi lite eld, byggde vindskydd och orienterade i skogen.

I lördags såg jag på mellon med mina Stix. Hade hellre sett Anton och Behrang Miri i finalen men nu kom Robin"kan-inte-ta-en-ton-i-min-låt" Stjernberg vidare. Jag hatar att klanka ner på kändisar för det de gör men jag gillar verkligen inte hans röst i den låten.

Idag slutade jag skolan 13.40 och åkte hem. Fikade lite med mamma innan jag och Michelle tog en powerwalk. Nu väntar jag på att bandyn börjar och orkar jag så cyklar jag nog första halvleken. Hoppas att Edsbyn och Hammarby kan bjuda upp till en härlig match så att det blir intressant trots att jag står som neutral. Även om jag med Edsbyn och hälsingeblod kanske borde heja på dem.

Dagarna som kommer har jag inget speciellt för mig. Imorgon ska jag spika en grej som jag berättar sen, på torsdag har jag ridning som vanligt och på lördag ska jag se finalen i mellon med mina stix. 

Hoppas alla har en trevlig vecka! Ska försöka blogga lite mer när det börjar hända saker igen :) 
KRAM! :D